Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, h nekem sose sikerül semmi?
Újra én...igen, rádásul naponta 5-6 órákat beszélgetünk, még most is...szinte mindent tudok róla, élőben mikor megismertem első randin tök jól elvoltunk, elég sokat beszélgettünk is, második randin elején sétálgattunk ott volt egy kis csönd, utána moziba voltunk, végig simogatta a kezem, összebújtunk.
Erre másnap közli levélben hogy nem tudtunk beszélni és ez zavarja, és maradjunk barátok...miközben én 1 hete csak rá gondolok, enni nem tudtam miatta...:(
De hogy örüljek, ha csak annyit látok, h mindenki azzal jön, h "bocsi, de nem vagy elég jól", "bocsi, de nem jösz be", "bocsi, de maradjunk csak barátok"
meg ma elvesztettem vkit, aki nagyon fontos volt nekem...
Egyszer fennt, egyszer lennt....ilyen az élet, ha most rossz, örülhetsz, mert a jó jön.:D
21/L
19:27 - ha ő így érzi, akkor nem lehet mit tenni. Mondjuk én ezt a "legyünk barátok" dolgot elég lekoptatósnak érzem, ha csak egy kis ideje ismer. Mégis hogy akarna a barátod lenni, ha még beszélgetni se akar? Hülye csaj...már bocsi.
Szóval ha nincs miről beszélni, akkor mindegy, ha megvan a testi vonzalom... nem fog menni.
Kérdező: Az élet ilyen, próbálkozni kell, és mindig újra és újra. Aki feladja, azt eltapossák, megrugdossák, kibelezik. A siker nem úgy jön, hogy te nem teszel semmit érte, és bekopog az ajtón! Még mielőtt azt hinnéd, hogy te mindent megtettél - NEM tettél! Sok dolgod van még, és legjobb ha neki is látsz!
Madách: Mondottam ember! Küzdj, és bízva bízzál...
hiába küzdök, itt a környéken úgysem lesz semmi...
bízni? kiben? annyiszor hátbatámadtak már, h ha leveszem a cipőt, akkor sem tudom megszámolni...
de lehet, h az a gond, h szeretek segíteni, meg, h nem vok az a bunkó típus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!