Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért van az, h nekem sose...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az, h nekem sose sikerül semmi?

Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 19:10
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
Csak úgy....
2011. júl. 4. 19:11
 2/38 A kérdező kommentje:
normális választ pls
2011. júl. 4. 19:13
 3/38 Smartguy86 ***** válasza:
Mert eleve így állsz hozzá :D Ez tök egyértelmű. Elkönyvelted, hogy áldozat vagy, egy vesztes, és még ha valami jól indulna is, akkor is ellentmondásba kerülsz magaddal és szépen elcseszed, hogy igazold magadat.
2011. júl. 4. 19:14
 4/38 anonim ***** válasza:
adni fogunk normális válasz,t ha kifejted a dolgot SOKKAL bővebben.
 5/38 anonim ***** válasza:
adni fogunk normális választ, ha kifejted a dolgot SOKKAL bővebben.
 6/38 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok..megismertem egy tök kedves lányt, erre 2. randin közli velem hogy maradjunk barátok...

Viszont, én már komoly kapcsolatot szeretnék.

18f

7/38 Smartguy86 ***** válasza:

19:14 - a te problémádra a magyarázat: Nem tekintett rád érett férfiként az a lány. Nincsenek elveid és terveid, nem tudod eladni magadat, nem tudtad meggyőzni őt, hogy a világon 5000 férfi közül is veled kellene lennie, mert nem is lehet máshogy létezni. Ha ezeket meg tudod tenni, akkor imádni fognak a nők! ;) Ne csüggedj, próbálkozz! Menni fog az!

25/F

2011. júl. 4. 19:16
 8/38 anonim ***** válasza:

A válasz írója 51%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:14 vagyok...

Nem az volt a baj, hanem hogy túl sokáig húztam az időt, és nem olyan volt mint msnen...igaz, végig ölelgetett, fogtuk egymás kezét de elég sok csönd volt..:(

2011. júl. 4. 19:21
 9/38 anonim ***** válasza:
örök vesztes vagy, hátha kellesz egy még szerencsétlenebb alaknak
2011. júl. 4. 19:21
 10/38 Smartguy86 ***** válasza:

19:21 - hát igen, MSN-en mindenki mást mutat. Van idő átgondolni, amit írjál, meg ha nem ír egyből, elkönyveled annak, hogy hát biztos beszél valakivel, pedig nem biztos. Lehet ott ül csendben. Van, akivel nem lehet beszélgetni sehogy sem - vagy mert buta, vagy mert nem is érdekel/nem érdekled.

Utolsó: Olyan nincs, hogy valaki örök vesztes, max. olyan van, hogy valaki önmagát teszi vesztessé!

2011. júl. 4. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!