Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerül semmi?
A helyzet az,hogy van egy fiú,akivel február óta kavarunk.Volt már csók,kézfogás,volt egy rövididő miközben jártunk,és most meg mióta elkezdődött a suli,azóta minden megváltozott.Szoktam látni,hogy egy csaj írogat facebookon az üzifalára,hogy mennyire szereti,és társai,miközben ő is visszairogatja neki ugyanezt,de mikor én megkérdezem akkor mindig aztmondja,hogy engem szeret,akkor viszont nemértem,hogy miért nem tud odaállni elém és a szembe mondani,majd megcsókolni?Miért van ez?Annyira szeretem őt,és ezt ő is tudja!
16.L
Azért, mert a srác gondolom annyira jóképű és persze emellet magas legalább 180cm, így bátran megteheti, hogy több csajjal is kavar egyszerre, hiszen mindenki őt akarja.
Ezért aztán a sok csúnyácsak fiúcsak itt szomorkodik egyedül, mert kinek is kéne egy alacsony, babaarcú fiú. Bizony, ránk senki sem gondol.
Ezen majdnem mindenki túlesik, meg kell tanulni, hogy működnek a fiúk. Csak hülyít, nem érdekled különösebben.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!