Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó ötlet ha szakítás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet ha szakítás után ragaszkodom még egy találkozáshoz?

Figyelt kérdés
Elromlott a kapcsolatunk.Vége is lett. A barátom már nem szeret,sőt már az utódom is megvan akibe nagyon beleszeretett. Kihisztiztem egy utólsó találkozást egy utólsó szex-el. Belement mert még nem jár azzal a másikkal csak alkulgat a kapcsolatuk(a másik lány foglalt),de már nem tartom olyan jó ötletnek:( Mit gondoltok,legyen meg az a tali és érezzük jól egymást vagy inkább mondjam le? A szakítás végleges ,szóval tényleg max szex lenne meg beszélgetés.
2009. márc. 28. 17:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Utolsó komment tanulságos volt. Döntöttem,lemondom a talit. Köszi mindenkinek!
2009. márc. 28. 20:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Na hála istennek.
2009. márc. 28. 20:59
 13/16 anonim ***** válasza:
53%

én is hozzászólnék,hátha elolvasod!hasonlóan jártam,és kibékültünk,én is csak egy utólsót kértem,és most,hála Istennek újra együtt vagyunk

gondold át,lehet hogy ő is érez még valamit,azért ment bele

2009. márc. 28. 21:41
 14/16 anonim ***** válasza:
20%
Pénzt is fogsz kérni utána?
2009. márc. 28. 22:47
 15/16 A kérdező kommentje:
21.41 Átgondoltam.Érez valamit,de ez már nem ugyanaz sajnos mint régen.Igaza volt annak a hozzászólónak aki azt irta ,hogy ez már szánalmas. Nincs értelme ragaszkodnom egy olyan férfihoz aki már mást szeret. Ezt a talit lemondtam. Nagyon fáj de majd lesz más valaki az életemben.Legutólsó hozzászólónak meg üzenem: nem vagyok K,hogy pénzt kérjek és ha nem tud normális tanácsot adni akkor ezen az oldalon semmi keresnivalója nincs!
2009. márc. 29. 09:01
 16/16 anonim ***** válasza:
22.47 vagyok.Azért kaptad ezt a választ,hogy elgondolkozz rajta.Teljesen normális válasz.
2009. márc. 29. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!