Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet ha szakítás után ragaszkodom még egy találkozáshoz?
Figyelt kérdés
Elromlott a kapcsolatunk.Vége is lett. A barátom már nem szeret,sőt már az utódom is megvan akibe nagyon beleszeretett. Kihisztiztem egy utólsó találkozást egy utólsó szex-el. Belement mert még nem jár azzal a másikkal csak alkulgat a kapcsolatuk(a másik lány foglalt),de már nem tartom olyan jó ötletnek:( Mit gondoltok,legyen meg az a tali és érezzük jól egymást vagy inkább mondjam le? A szakítás végleges ,szóval tényleg max szex lenne meg beszélgetés.2009. márc. 28. 17:23
1/16 anonim válasza:
ha szereted szerintem hagyd azt a "talalkozast"...
csak neked lenne rosszabb
hidd el..tapasztalat
2/16 anonim válasza:
Mi a francnak???Ennyire nem tartod magad semmire???Könyörszex????Ne már!!!
3/16 anonim válasza:
Egy kérdés: minek?
Szerintem csak magadat áltatod, hogy ezzel majd könnyebb lesz...
4/16 anonim válasza:
Ha tényleg nem lesz belőle békülés akkor hagyjad,mert magadnak okozol majd csalódást és sokkal rosszabb lesz! Tapasztalat! Ilyenkor persze az a legjobb,h legalább még 1x lássam meg h együtt legyünk,de ez neked nem jó h ha szereted!Sokkal rosszabb lesz neked utána,mint most! Ne könyörögj,mert azzal magadat alázod meg,h ennyit ér neked 1 fiú,főleg ha tudod h már mást szeret! Töltsd az idődet a barátaiddal és foglald el magad,nehogy eszedbe jusson és főleg ne az h mennyire szeretnéd látni! Ha majd az lesz,h kiheverted akkor már találkozhattok sőt az is lehet,h majd 1x ő mondja azt,h taljatok,mint barátok! De a lényege,h ne erőltesd a találkozot és én a te helyedben le mondanám!
5/16 anonim válasza:
Mi a jó francnak kínoznád magad egy "utolsó" találkozóval? kell ez neked? aztán majd kikönyörögnél még egy "utolsót" aztán még egyet és így tovább. legyen már tartásod, nő vagy! az exednek már nem kellesz, ráadásul már az utódod is megvan. nem érzed ezt kissé megalázónak? hagyd a fenébe az egészet, hidd el szívszorítóan szánalmas, amire készülsz. kösd le magad, bulizz, ha van pénzed vásárolj új ruhákat, találkozz a barátnőiddel. egy pasi kedvéért meg ne csinálj magadból felmosórongyot, mert nem éri meg.
6/16 A kérdező kommentje:
Próbáltam lemondani már de akarja mert azt mondja megigérte ,hogy lesz tali és akkor legyen.......
2009. márc. 28. 17:49
7/16 A kérdező kommentje:
na és persze szeretem............és nem vagyok normális
2009. márc. 28. 17:52
8/16 anonim válasza:
Hát akkor mit írhatnánk még?
szedd össze magad, és mondd le, kész.
de te tudod... majd pár év múlva bánni fogod a hülyeséged.
9/16 anonim válasza:
Én is megdughatnálak????Na csak egyszer!!!!Aztán vagy zaklatlak,hogy csak még egyszer,vagy nem.
10/16 anonim válasza:
Én is így tettem...Meg is történt a tali. Egy csók, ölelés és már bőgtem is...Előtörtek az emlékek és nagyon fájt, hogy ez már csak "színjáték". Volt szex is, de már az sem volt az igazi. Egyrészt mert hamar elsült, mivel nem volt, aki "kordában tartsa", másrészt vhogy már nem volt olyan...Többszöri nekifutásra sem sikerült nekem az orgazmus. Bizonyára azért, mert nekem kell a tudat, hogy az érzelmek kölcsönösek legyenek...Csak úgy tudom elengedni magam és átélni az egészet. Én szerettem volna több talit is, de sorra lemondta az összeset. Most lehetőségem lenne új kapcsolatra, de az sem megy. Még mindig hozzá kötődöm, csak őt kívánom és el sem tudom képzelni másik pasival. Nekem ő volt az első...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!