Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Találok még olyan embert, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találok még olyan embert, aki elfogad így is?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

23 éves vagyok, lány és nincsenek barátaim. Barátom még soha sem volt, de már egy jó ideje nagyon magányosnak érzem magam. Eddig elvoltam, mert mindig ott volt a suli, a tanulás, nem volt időm ilyen dolgokon gondolkodni, most viszont befejeztem a sulit, se munkám, se barátaim, folyton azon agyalok, hogy mi lesz most.

Igazából borzasztóan szeretethiányom van, vágyom mások szeretetére, a gyengédségre, a törődésre, szeretnék fontos lenni valakinek, úgy igazán. Regisztráltam egy társkeresőre, ahol viszont egyszerűen nem merek rákettintani emberekre, hogy megismerkedjünk, mert félek, mi lesz, ha kiderül, hogy nincsenek még barátaim sem, pláne, az, hogy soha nem volt még senkim. Persze ha ír valaki, hogy szeretne velem megismerkedni, akkor nyitott vagyok, amennyire csak lehet (a jó ízlés határain belül), de a vége eddig mindig az volt, hogy jött egy másik lány, aki érdekesebb volt nálam. Most a legutóbb volt egy fiú, ő volt az első, akivel találkoztunk is, kétszer, de én már az első tali után éreztem, hogy ebből nem lesz semmi, mert én sem éreztem, hogy lett volna köztünk bármiféle kémia, és aztán ő is azt mondta végül, hogy nem volt meg az a plusz. A második talink után egy héttel összejött egy másik lánnyal. Ő azt mondta, nem rontottam el semmit, meg, hogy minden rendben van velem, csak nem volt meg az a plusz.

De szerintem az is baj, hogy még soha nem volt senkim. Az a baj, hogy barátok nélkül még azt sem tudom, hol keressek olyan embert, akinek fontos lehetek egyszer. Egyedül nem akarok elmenni szórakozni sem, mert akkor csak mégjobban érzem, hogy egyedül vagyok.

A minap ez jutott eszembe: "A felnőtt társkeresés olyan, mint az álláskeresés: ha nincs tapasztalatod, akkor a társadalom nem is engedi meg, hogy megszerezd a szükséges tapasztalatot!"

Mit gondoltok, lesz még valamikor olyan ember, aki elfogad és fontos lehetek neki?

2011. júl. 2. 19:54
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Vettem a fáradságot és minden egyes szót elolvastam,és nekem egyetlen egy dolog jött le,mégpedig az,hogy te mindiig mindenkiben a rosszat látod,elkönyvelted magadba hogy hát én nem kellek senkinek,és ezen nem is akarsz változtatni.rengeteg ember válaszolt neked,kedvesebbnél kedvesebb válaszokat kaptál,de te mindegyikhez negatívan álltál hozzá.és a neten ismerkedni?az egyik legrosszabb dolog,annál nincs is rosszabb..te is és a másik idegen ember is másnak adja ki magát.

de visszatérve,ne sajnáltatsd magad,legyél nyitott,ne keresd mindenkibe a rosszat..nekem kicsit furcsa hogy 23 évesen nincsenek barátaid,ez nyílván a te hibád,hogy 1 barátod sincs,hiszen zárkózott vAGY és szerintem egy kicsit butus is vagy,DE

egy jó tanács:járj el egy pszichológushoz,ő tudna neked segíteni úgy gondolom,nem szégyen oda menni,én is jártam egy időben mikor nyugtalan voltam..és rengeteget segített nekem,tedd ezt :)

2011. júl. 6. 22:59
 32/40 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben járok mint te, csak fiúban, azzal a különbséggel, hogy az én testalkatommal az a baj, hogy túlságosan vékony vagyok. Hova valósi vagy?

24/F

2011. júl. 6. 23:15
 33/40 anonim ***** válasza:

Én is szívesen megismernélek! :)

Látod, csak itt kellett feltenned a kérdésedet! Máris vannak jelentkezők, pedig ez nem t.keris oldal!

Írsz egy privit?

Ezt a kérdést én tettem fel pár napja! Egy kép rólam!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

22/F

2011. júl. 6. 23:15
 34/40 A kérdező kommentje:

Kedves 22:59!

Te nyilvánvalóan egy olyan ember vagy, akinek halvány gőze nem lehet arról, hogy milyen az, amikor nincsenek barátaid. Miért zárkóznék el? A válaszolók közül több emberrel is email-ezek privátban, és az, hogy azt gonodolom, hogy senkinek nem kellek, az nem mások elkönyvelése, hanem a saját magamé. Azzal másnak nem ártok. És ez a vélemény, hogy nem foglalkozik velem senki, ez tény, mert már rengetegszer próbálkoztam, hogy embereket hívtam, hogy menjünk el ide, vagy oda, de mindig mindenkinek voltak kifogásai, amiért nem akart velem elmenni sehová, vagy beszélgetni neten, vagy személyesen, vagy bárhogy. Innen alakult ki ez a meglátásom. Eszembe nem jutott volna azelőtt, hogy egyszer azon kapom magam, hogy nincsenek barátaim. És hidd el! Ha az ember építő jellegű kritikát ír, azt elfogadom, és örülök, ha egyáltalán valaki hozzámszól. És az, hogy ha valaki azt mondja, buta vagyok, az nem visz előrébb, inkább csak lefelé lök még jobban. Tudod, az embernek ettől nem fog nőni az önbizalma, inkább csak csökken. És ezt most teljesen tiszta jóindulatból mondom, tényleg! Mert én próbálok nyitott lenni, csak nagyon bántó dolgokat írtál. Én nem a megsértődős típus vagyok, hanem inkább a megbántódós. Érzed a különbséget?

2011. júl. 6. 23:42
 35/40 anonim ***** válasza:
Miért gondolom úgy hogy te gyakorlatilag azért szeretnél valakit magad mellé, hogy berugdossa neked az életedet amit egyedül kénytelen vagy megtenni, mert teszem azt félsz? Gyáva volnál?
2011. júl. 6. 23:53
 36/40 anonim válasza:
Én is ugyan így vagyok vele hogy egyszerűen haverokat szerezni mostanába aki el is fogad és nem beszél ki a hátad mögött nehéz NŐT/PASIT meg nehezebb.Épp ezért már úgy vagyok vele hogy inkább belevetem magam a fociba le is ....ki mit gondol rólam.Az utcán énis szoktam rádiót hallgatni és egyfolytába vigyorgok az emberek meg néznek mivan?....Nyugodj meg tuti találsz majd vkit akinek te vagy "egyetlen" nem kell aggolódni=)ha akarsz írj privátba és simán beszélgethetünk =().Jah és még vmi ha másokért meg akarsz változni ne tedd légy önmagad szard le a társadalmat ha vki nemfogad el akk az nemis ért meg téged!sztem...
2011. júl. 7. 00:14
 37/40 anonim válasza:
00:14 es 18/f =)
2011. júl. 7. 00:16
 38/40 anonim ***** válasza:

Én amikor bezárkóztam és jöttem a kifogásokkal, csak takaróztam, pontosabban takargattam a gyávaságomat. Nem mertem kezdeményezni, jajj mert rossz a világ, nem mertem közeledni senkihez mert átvernek.... Mindig csak a biztos, igen ám de rájöttem hogy a fájdalom is ugyanolyan érzés mint az öröm, és ugyanúgy meg lehet szeretni. Kulcs az életembe az volt amikor elegem lett a szánalmas nyulazásból, a gyávaságból és kiléptem a korlátaim mögül, és megláttam a nőket, az életet, a bulit, a szórakozást, az utcán járó embereket..stb. Sok sikert nektek is!

24/F

2011. júl. 7. 01:54
 39/40 anonim ***** válasza:

22:59 vagyok

és csak annyit fűznék még hozzá,hogy én is pont egy olyna ember vagyok aki ha lát egy jobb szebb lányt az utcán már is azt gondolom hogy na és mennyivel jobb és már is elszáll az a picike kis önbizalmam ami addig volt.és nekem sincsen sok barátom,1 barátom van akiben 100%ig megbízhatok,de nem sírok már többet azon hogy nekem nincs 1000000000 barátom,mert annyi soha nem lesz,és nekem sem volt még pasim soha,de az utóbbi időkben ráhajtottam arra hogy igenis én jól akarom magam érezni,az élet gyorsan elszáll,nincs idő arra hogy rágjam magam vagy hogy szomorkodjak és nem akartalak megbántani azzal amit az előbb írtam de úgy gondolom hogy ha nincs senkid,csak de csakis te tehetsz róla,nem mással van gond,és nyílván azért talált mindenki kifogást,hogy ne kelljen veled találkoznia mert csak magadat tudod sajnáltatni..

Én amikor bezárkóztam és jöttem a kifogásokkal, csak takaróztam, pontosabban takargattam a gyávaságomat.-->ugye ezt írta a legutolsó válaszoló,és tök igaza van..

NE SAJNÁLTASD MAGAD

2011. júl. 7. 10:20
 40/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek. Biztosan én fogalmaztam rosszul, én nem másokat hibáztatok, amiért nincsenek barátaim, és nem azt szeretném, hogy mindeki a barátom legyen, tudom, hogy valamit nem csinálok jól, csak nem tudom, hogyan változtassak rajta. És barátokból sem kell ezer, csak már nagyon rossz, hogy mindent magamba kell folytanom, mert nincs kivel(SENKIVEL) megbeszélnem a problémáimat, vagy akár az örömeimet. Már próbáltam többször is, hogy egyedül elmentem itthonról, hogy emberek között legyek, de ezzel sem mentem semmire. Ennyire jutottam. Mindegy, én próbálok kedves lenni, meg beszélgetni, egyszer majd lesz valahogy. Még egyszer köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!
2011. júl. 7. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!