Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok egy normális férfit? Aki elfogad a fiammal együtt.
Az emberek általános megállapításai, egy fiatal kisgyermekkel egyedül maradt anyukáról:
- gyereke van, akihez az apa odajár láthatásért
- vagy még nem is váltak el és lehet h újra összejönnek ha gondolnak egyet
- nem normális valamiért csak szétváltak
- nem valami csinos
- a nő nem társat keres csak egy pasit aki dolgozik és eltartja majd őket
- csak f@szhiánya van
- az exe egy elmebeteg aki soxor vissza fog járni
Ezt a kérdést miért nem szülés előtt tetted fel? :)
Akkor csak jóképű pasi kellett, most hogy már van gyereked normális pasi kell?! :P
elszaladt valakivel a lovacska...
Utolsónak.
Honnan veszed h nem volt normális az a srác akitől a gyerek van? Honnan tudod, hogy nem ígért meg mindent? Honnan tudod, hogy milyen körülmények között született meg ez a gyerek?
Sehonnan, úgyhogy jobb lenne ha befognád a pofádat. Engem anyu egyedül nevelt mert apuka lelépett és érdekes a házasság előtt nem úgy tűnt h így lesz.
Nezd, ha a ferjed gyerekestol otthagyott teged, annak valoszinuleg volt valami oka, de ezert max sajnalni fognak, osszejonni veled nem. Senki se akarja mas gyereket nevelni... egyszeruen nem termeszetes dolog, az ember sajatot akar. Olyannal kene probalkoznod akinek nem lehet gyereke peldaul.
Ha te hagytad el a gyerek apjat, akkor meg megerdemled, edd meg amit foztel.
Meg kellene probalni az apjaval kibekulni. Mindenkinek az lenne a legjobb, leginkabb a gyereknek.
lehet találni .-)))
nekem 2 gyerekkel sikerült
a mostani párom 10 évvel fiatalabb és már közös gyerkőc is van
ja és a neten keresztül találtam meg
szal csodák még vannak .-)))
11:19-nek
Rohadtul tévedsz. Csak a magad nevében beszélj, mert nekem nevelőapám van kb 5 éves korom óta és úgy szeretett mint a sajátját.
Nem mindenki ekkora gyökér mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!