Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Találok még olyan embert, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találok még olyan embert, aki elfogad így is?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

23 éves vagyok, lány és nincsenek barátaim. Barátom még soha sem volt, de már egy jó ideje nagyon magányosnak érzem magam. Eddig elvoltam, mert mindig ott volt a suli, a tanulás, nem volt időm ilyen dolgokon gondolkodni, most viszont befejeztem a sulit, se munkám, se barátaim, folyton azon agyalok, hogy mi lesz most.

Igazából borzasztóan szeretethiányom van, vágyom mások szeretetére, a gyengédségre, a törődésre, szeretnék fontos lenni valakinek, úgy igazán. Regisztráltam egy társkeresőre, ahol viszont egyszerűen nem merek rákettintani emberekre, hogy megismerkedjünk, mert félek, mi lesz, ha kiderül, hogy nincsenek még barátaim sem, pláne, az, hogy soha nem volt még senkim. Persze ha ír valaki, hogy szeretne velem megismerkedni, akkor nyitott vagyok, amennyire csak lehet (a jó ízlés határain belül), de a vége eddig mindig az volt, hogy jött egy másik lány, aki érdekesebb volt nálam. Most a legutóbb volt egy fiú, ő volt az első, akivel találkoztunk is, kétszer, de én már az első tali után éreztem, hogy ebből nem lesz semmi, mert én sem éreztem, hogy lett volna köztünk bármiféle kémia, és aztán ő is azt mondta végül, hogy nem volt meg az a plusz. A második talink után egy héttel összejött egy másik lánnyal. Ő azt mondta, nem rontottam el semmit, meg, hogy minden rendben van velem, csak nem volt meg az a plusz.

De szerintem az is baj, hogy még soha nem volt senkim. Az a baj, hogy barátok nélkül még azt sem tudom, hol keressek olyan embert, akinek fontos lehetek egyszer. Egyedül nem akarok elmenni szórakozni sem, mert akkor csak mégjobban érzem, hogy egyedül vagyok.

A minap ez jutott eszembe: "A felnőtt társkeresés olyan, mint az álláskeresés: ha nincs tapasztalatod, akkor a társadalom nem is engedi meg, hogy megszerezd a szükséges tapasztalatot!"

Mit gondoltok, lesz még valamikor olyan ember, aki elfogad és fontos lehetek neki?

2011. júl. 2. 19:54
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

Egyből társkeresőzni? Évek óta fent vagyok közösségi oldalakon, fórumokon, skype-on, msn-en.

Nagyon szeretek táncolni, de a táncos helyekre inkább partnerrel, vagy társasággal érdemes menni.

2011. júl. 3. 20:38
 22/40 anonim ***** válasza:

Azt inkább úgy értettem, hogy előbb ismerkedj, szerezz barátokat, juss el valami társaságba stb, a párkapcsolat meg alakul majd közben.

Ha "mindenhol" ott vagy (skype, msn...) akkor valakikkel mégiscsak kommunikálsz, nem? Amúgy nekem sincsenek barátaim, de én nem is szoktam nagyon "megjelenni" (sem IRL, sem online) olyan helyeken, ahol lehetne ismerkedni.

Írtad, hogy nem hiszel a "fogadd el magad, és mások is elfogadjanak" dologban, mert "ha azt látom, hogy másoknak nem vagyok elég jó, akkor valamit biztos rosszul csinálok". Mi van ha az a valami pont az, hogy nem fogadod el magad? Aki nagyon nincs kibékülve magával azon ez érződik, ami lehet oka mások távolságtartásának.

2011. júl. 3. 21:32
 23/40 A kérdező kommentje:

Igen, most ez volt a legutolsó elképzelésem, hogy először megpróbálok barátokat szerezni, akikkel esetleg el lehet menni együtt valahová és ott majd talán összefutok valakivel, akivel kölcsönösen vonzódunk.

Ezt az elfogadós dolgot meg egy ördögi körnek tartom, ahonnan nem lehet kijutni, mert a mai világban ha valaki nem hisz magában, akkor nem segít neki senki, inkább odamegy és még belerúg kettőt. Ezt soha nem értettem, miért így kell...

2011. júl. 3. 22:00
 24/40 anonim ***** válasza:

Megint van egy érdekes dolog abban amit írtál, ami lehet, hogy neked fel sem tűnik.

Most nem fejteném ki, de ha akarod majd holnap leírom. (Privátba mehet?)

2011. júl. 3. 22:29
 25/40 A kérdező kommentje:
Persze! Írj csak bátran! Építő jellegű hozzászólásokat bárkitől szívesen fogadok. (mert nyitott személyiség vagyok :) )
2011. júl. 3. 23:27
 26/40 anonim ***** válasza:
44%

Hát bocs de ilyen emberrel én se ismerkednék.

Okkal nincsenek barátaid, szerintem be kéne illeszkednek a társadalomba, ha meg nem tetszik akkor sajnos maradsz magadnak, de biztos vannak hasonló emberek akik megosztják veled a gondjaikat, de javaslom hogy járj el szórakozni és szerintem ne agyalj sokat, legyél kicsit spontánabb.

Szerintem ezt a társkeresőt meg hagyd a fenébe, az már mindennek az alja.

2011. júl. 6. 21:28
 27/40 anonim ***** válasza:

22:29, Nekem is írd le privátban légyszi! Mert én is ezzel a problémával küzdök, mint a kérdező.

20/l

2011. júl. 6. 22:06
 28/40 anonim ***** válasza:

Ne haragudj nem rosszból írom de sztem benned van a hiba!

Te elkönyvelted magad h te béna vagy kövér vagy, veled senki nem foglalkozik, kiközösítenek stb de sztem meg te vagy aki nem vagy elég nyitott!

Én sem állok szóba olyannal aki magába van fordulva, én azt javaslom legyél nyitottabb, tartsd magad értékesnek! Ha kövérnek érzed magad akkor fogyózz! Ez is adhat plussz önbizalmat!

Sok sikert, remélem lesz elég elszántságod hozzá!

2011. júl. 6. 22:22
 29/40 anonim ***** válasza:

Ha gondolod írj privit.Veled egyidős vagyok,hasonló gondokkal.

23/N

2011. júl. 6. 22:45
 30/40 anonim ***** válasza:

Hű v@ze.

Én fiú vagyok 17 éves és kb ugyan így voltam.(Csak nekem nőm nem volt).Nem voltak még haverjaim se.A legjobb barátom a 3 macska volt a lakásban és egy focilabda.Valamiért nem szerettek a lányok.Ez miatt el is kurt@am az életemet.Szartam bele a tanulásba és csak a focival meg a számítógéppel foglalkoztam.Kb 1 hónapja a suli legszebb lánya aki egyben a leg okosabb is el kezdett velem lógni.Csak azért,hogy beszélgessen velem képes volt napi 2 és fél órát buszozni,mert ő Budapest másik végén lakik én meg a Csepel sziget vége fele.

Először nem is gondoltam bele,hogy mit akar.Csak mikkor áthívott,mert,hogy lesz náluk egy buli akkor döbbentem rá.Mikkor átmentem hozzá akkor észre vettem,hogy csak mi ketten vagyunk.Tök jól éreztük magunka(Nem szexeltünk).

Kicsit még ittunk is és bevallotta nekem,hogy mióta engem meglátott azóta nem tud élni nélkülem.Én egyszerűen nem hittem el.Az iskola sőt az ország egyik legszebb lánya mondta ezt nekem.A vérnyomásom most is az egekben van ha csak bele gondolok,hogy ki mondta ezt nekem.Még csak a zenei stílusunk se azonos.Ő a techtonick vagy milyen zenét szeret.Én meg a nemzeti Rock-ot.Én focival töltöm az szabad időmet ő szeret a szabadban heverészni és könyveket bújni.Ő inkább olyan lusta fajta én meg egy ökörmozgó.Én a Fradinak szurkolók ő az Újpesti Dózsának.Szinte 0% az ami közös bennünk.Soha se gondoltam volna,hogy lesz egy lány az életemben,főleg nem egy álom szerű lány.És tessék együtt vagyunk.Szerintem csak légy kitartó és próbálkozz egy kicsit belesz@rni az egészbe.Mikkor már tényleg veszni láttam mindent akkor jött oda hozzám egy angyal.Viszont ha már úgy is fönt vagy azon a társkereső oldalon akkor nyugodtan kattints rá az emberekre.Még senkit nem ettek meg azért,mert nem volt érdekes egy pasi számára.Meg hát az se biztos,hogy találkozol vele az éltében még valaha.Kicsiny hazánk kb 360Km.Szerintem nagyon kevés % az esély van arra,hogy össze futsz egy olyan emberrel akivel te egyszer leveleztél vagy találkoztál.

Csak annyit tudok mondani,hogy KITARTÁS!!!!

2011. júl. 6. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!