Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti megkívántok "minden" lányt csak azért mert férfiból vagytok?
Ezt is hagyjuk már, hogy kibe mi van bele kódolva! :D
A nőkbe elvileg az utódgondozás...hány fiatal anyukát látunk, aki nem főz, nem mos a gyerekére és nem törődik vele eléggé? Nem vezeti rendesen a háztartást, eljár diszkózni meg pasizni?
Én lány vagyok de az az igazság, hogy a kis városban, ahol lakom, több házas nő lépett félre, és döngettette magát hapsikkal...A családomban is hűségesek a férfiak, a gyereküknek élnek. Annyi nőt látok, akiknek a férjük dolgozik szakadásig, nem bagózik, nem iszik, oda van a gyerekért, de az asszonykát hajtja a vére.
Értelmetlen a férfiakra rásütni, hogy ösztönlények...Minden ember más.
19/l
Mégegyszer leírom,mert cenzúráztak XD
A nők egy idő után vizilovak lesznek,így nem csoda,ha a pasi már csak fingani fekszik be este melléjük az ágyba,
és keres egy fiatal szexy kis pipt...
Pontosan kedves kérdező,úgy fogadtam el a páromat,ahogy van!
De ha 10 év múlva hajcsavarókkal a hajában,95 kilósan fog nekem rikácsolni,hogy miért nem találom már vonzónak,miért nem érzi azt a "tüzet amit régen,akkor mit válaszoljak neki szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!