Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti megkívántok "minden" lányt csak azért mert férfiból vagytok?
Sajnos ez így van.
Mindennek ellen tudunk állni,
csak a kísértésnek nem.
Nekem 3 éve van barátnőm,szerelmes vagyok belé,nagyon.
De van egy kisbolt budaőrsön,ahová már direkt nem járok,mert túl "kedves" az eladólány,és félek hogy előbb utóbb történne egy s más...
Nem. én szűz voltam, mikor a barátommal összejöttem. Több hónapot várt rám, elmondta, hogy a szex szerelem nélkül üres...az az élvezetes és minőségi szex, ami érzelmekből és vágyakból történik. Sokszor láttam már pl. a kollégium ablakából jönni-menni a barátomat, ő bizony nem bámészkodik.
Igazán szeret engem, velem tervezi az életét, ha az járna a fejében hogy de jó lenne mással, nem is szeretne igazán.
Hallottam azt is, mikor a haverja megkérdezte tőle, hogy kinyalná-e xy-t, a válasz az volt, hogy nem, mert van barátnőm és szeretem.
20/l
"Nekem 3 éve van barátnőm,szerelmes vagyok belé,nagyon.
De van egy kisbolt budaőrsön,ahová már direkt nem járok,mert túl "kedves" az eladólány,és félek hogy előbb utóbb történne egy s más..."
Ne ámítsál már senkit...ne mondd már, hogy egy szerelmes ember ilyen :) Aki volt már szerelmes, tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!