Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, ha egy pár 2 éve nem szexelt még?

Minek ugatsz bele más dolgába????
Jah persze mert szerinted az élet szexből áll, és már nem is számít embernek az, aki naponta nem kefél 4 órát.
ÉS örüljünk hogy van ilyen.
mai nyomorult fiataloknak semmi tartásuk sincs. Ez igaz a lányokra és a fiúkra is.
Egyik sem késett le semmiről. És honnét tudod hogy nem szexeltek?? Megkérdezted?
Bár ilyen normálisak lennének a fiatalok e téren.
Nemtudom hova rohan mmmindenki, hogy 14 évesen elkezdik sokan. Sok marhajónép!

Miért ne lenne normális? Ha szűzek, akkor főleg érthető...talán nem tudják, hogy kezdjenek hozzá. Én is szűz voltam 19 évesen, ha a barátom nem mutatja meg és nem látom rajta, hogy a szexuális vágy a szerelméből jön és mert nagyon tetszem neki, mi se jutottunk volna el még a mellsimogatásig sem. Én sem kívántam a péniszt, még az első-második szex alatt sem.
Szóval szerintem az lehet, hogy a fiú tesze-tosza...még ha szűz, akkor is. Biztos, hogy kívánják mindketten. Ha még petting, simogatás sem volt, hááát...nem tudom:) Biztos tesze-toszák, nem tudják hogy kezdjenek bele, gátlásosak is biztos.
De ez a legnagyobb bizonyíték arra, hogy szerelmesek.
19/l

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:56
Már mindjárt azt mondják ügyetlenek... ÉS mivan ha tesze toszák?
Semmi. És mert ha ha valaki nem szexel, mint te ennyi idősen,az már tesze toszának számít?
A másik 2 év elég hosszú idő ahhoz, hogy ügyetlenek legyenek. Nem erről van szó.
De ez legyen az dolguk, a teszetoszaságot meg hagyjuk. gyerekes duma..magyarázkodás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!