Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátommal elsők voltunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal elsők voltunk egymásnak a szexben. Már másfél éve együtt vagyunk, én 17 vagyok, ő 19. Lehetünk együtt örökre ha szeretjük egymást? Mármint nem fog neki hiányozni egy idő után, hogy ő még csak velem szexelt?

Figyelt kérdés
2008. júl. 5. 12:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nem, általában úgy van,hogy mindig az elsőhoz ragaszkodik az ember. Ha szeret, nem vágyik másra az ágyban, és csak téged akar. szóval csak nyugi:)
2008. júl. 5. 12:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
ha mindent megadsz es nagyon szeret akko tutira nem fog hianyozni mas.csak idonkent be kell vetni valami uj kalandot poziciot h elvezze es soha ne unja meg. HAJRA;)
2008. júl. 5. 12:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi is elsők voltunk egymásnak a párommal. Már 10éve együtt vagyunk, nagyon szeretjük egymást, és egyikünknek sem hiányzik, hogy nem szexeltünk mással.
2008. júl. 5. 14:42
 4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) megnyugodtam..egyébként szoktunk újítani,ami nagyon tetszik neki...:P de amúgy olyan jó érzés hogy mindeketten egymással voltunk először...igaz,hogy sok időbe tellett mire jutottunk valamire,de megérte...
2008. júl. 5. 15:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A szüleim 16 éves koruk óta együtt vannak, lassan 30 éve és ők sem voltak mással soha. Szóval bízz a kapcsolatotokban és a szerelmetkben, emrt ez csak jó lehet.:)
2008. júl. 5. 17:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Amenyiben megegyezik az erkölcsi értékrendetek,minden esély megvan,hogy megmaradjatok egymásnak megőrizvén szerelmetek tisztaságát.

Sok sikert és boldogságot kivánok nektek!

2008. júl. 5. 17:04
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
hát örökre biztos nem lehetek egyutt semmi se tart örökké :(
2008. júl. 5. 17:23
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi több mint 3 éve vagyunk együtt.Én 18 voltam, ő 19 amikor összejöttünk. Barátomnak is én voltam az első. Ő azt mondja,h mi mást kaphatna egy másik csajtól, amit tőlem nem? Nem fog a barátodnak hiányozni szerintem,h ha szeretitek egymást!!
2008. júl. 5. 20:27
 9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,megnyugtattatok:)
2008. júl. 8. 13:09
 10/11 anonim ***** válasza:

agy együtt maradhattok, de ha valaki szakít, és van pár nője, aztán összejön az igazival, akkor nem hinném, hogy az elsőt jobban szerette annó, mint most a jelenlegit csak azért, mer az volt az első, első csók első szex

szal amíg jártok szeret, főleg ha olyan beállítottságú, de akinek több párja volt, szinte sose megy vissza az elsőhöz, akkor se ha hosszú ideig voltak együtt, főleg ha az tini vagy gyerek szerelem volt

a páromnak is ilyen volt az első, de ott még suliba jártak, alig találkoztak, meg a csaj megcsalta, bár a párom dobta ki

változtak ism ind a ketten

de ti hűségesek vagytok, ha tek épes vagy szeretni örökké, akkor ő mért ne lenne rá képes, amig nincs gond addig ne agyalj ilyeneken

2011. jan. 14. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!