Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes anyák, ti hagynátok a fiatokat körülmetéltetni ha látjátok hogy az apjának bevált?
Minek kell ezt csinálni? Nehogy ár te döntsd el, hogy mi jobb neki vagy nem.
Majd ha akarja idővel megcsinálja. Ennyi!
Az apjának lehet hogy jó, neki nem biztos.
Szia!
A mi fiacskánk másfél éves, férjem nincs körülmetélve. Nálunk fel sem merült, hogy körülmetéltessük. Szerencsére sem letapadás, sem szűkület nem jelentkezett eddig. Természetesen, ha később ezt szeretné, támogatni fogjuk a döntését, de mi semmi olyan visszafordíthatatlan változást nem akarunk okozni, amit Ő később megbánhat. Persze, ha egészségügyi, vagy vallási okokból indokolt, akkor más a helyzet. De, hogy a kérdésedre válaszoljak: Nem, nem engedném, mert az hogy neki bevált, nem jelenti azt, hogy a fiának is be fog.
nekem megcsinálták és nem ért engem semmilyen beszólás.
sok országban alapból kérik a szülők és itt nem a vallásos országokra gondolok.
"vallási okokból indokolt": És ha a gyerek nem lenne vallásos, akkor mi lenne? Elég nagy baromság a gyerekkel bármit csinálni a vallás miatt, mert egyáltalán nem biztos, hogy a ti vallásotokat fogja követni.
Szóval én akkor sem hagynám, ha az egész család vallásos lenne, mert ha a gyerek nem lesz az, akkor sem fog visszanőni. Az előzők is azt mondták, hogy szerintük nem kellene. Szóval majd ha a gyerek úgy gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!