Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyerekes anyák, ti hagynátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes anyák, ti hagynátok a fiatokat körülmetéltetni ha látjátok hogy az apjának bevált?

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 09:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%

Minek kell ezt csinálni? Nehogy ár te döntsd el, hogy mi jobb neki vagy nem.

Majd ha akarja idővel megcsinálja. Ennyi!

Az apjának lehet hogy jó, neki nem biztos.

2011. jún. 30. 10:34
 12/18 anonim ***** válasza:
48%
fiatalok között nagyon gáz, nem kéne mindenáron leégetned ilyennel
2011. jún. 30. 10:38
 13/18 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

A mi fiacskánk másfél éves, férjem nincs körülmetélve. Nálunk fel sem merült, hogy körülmetéltessük. Szerencsére sem letapadás, sem szűkület nem jelentkezett eddig. Természetesen, ha később ezt szeretné, támogatni fogjuk a döntését, de mi semmi olyan visszafordíthatatlan változást nem akarunk okozni, amit Ő később megbánhat. Persze, ha egészségügyi, vagy vallási okokból indokolt, akkor más a helyzet. De, hogy a kérdésedre válaszoljak: Nem, nem engedném, mert az hogy neki bevált, nem jelenti azt, hogy a fiának is be fog.

2011. jún. 30. 10:59
 14/18 anonim ***** válasza:
83%

nekem megcsinálták és nem ért engem semmilyen beszólás.

sok országban alapból kérik a szülők és itt nem a vallásos országokra gondolok.

2011. jún. 30. 11:29
 15/18 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem nem véletlenül fejlődött ki úgy az ember fia, hogy van fitymája. Tudom, sokan az almát is úgy eszik, hogy meghámozzák, de ha csak megmosod, akkor is tiszta lesz az alma, és úgy még egészségesebb. Hadd döntse majd el a fiad saját maga, amikor döntésképes lesz, hogy mit akar. Ne ti döntsétek el szerintem. Ezt a "meg vagyunk keresztelve, de nem gyakoroljuk a vallást", valamint "nem a vallás miatt akarunk metélni" szöveget nem értem. A keresztények mióta metéltetnek?
2011. jún. 30. 12:04
 16/18 anonim ***** válasza:
62%

"vallási okokból indokolt": És ha a gyerek nem lenne vallásos, akkor mi lenne? Elég nagy baromság a gyerekkel bármit csinálni a vallás miatt, mert egyáltalán nem biztos, hogy a ti vallásotokat fogja követni.

Szóval én akkor sem hagynám, ha az egész család vallásos lenne, mert ha a gyerek nem lesz az, akkor sem fog visszanőni. Az előzők is azt mondták, hogy szerintük nem kellene. Szóval majd ha a gyerek úgy gondolja.

2011. júl. 1. 06:34
 17/18 anonim ***** válasza:
6%
Nekem rengeteg problémát okoz a körülmetéltség és nekem már szóltak be sokat, még gyerekkoromban és elég rossz élmény volt, senkinek nem kívánom. És a kiszáradt makkomat se kívánom senkinek, meg a feszülő bőrt, ami fáj, amikor mereven használnám.....
2011. aug. 17. 23:41
 18/18 anonim ***** válasza:
37%
Nekem is gondjaim vannak vele, az orvosok nem tudnak vele mit kezdeni.... csak pisilni tudok vele :(
2011. nov. 2. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!