Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes anyák, ti hagynátok a fiatokat körülmetéltetni ha látjátok hogy az apjának bevált?
mi vált be?
az hogy könnyebben kap el fertözést?
az hogy egy idö után sokkal érzékenyebb lesz az adott terület...?
Az is egy nézőpont. De ő olyanra gondol, mint ezzel elkerülhető a fitymaszűkület, a makk gyulladása, kicsiknél a húgyúti fertőzés, de a péniszrák és a különféle nemi úton terjedő fertőzés (például a HIV és a szifilisz) is ritkább. Ha már a betegségek kerültek szóba.
Az országban állítólag minden 6-7. férfinek van. Miért ne merné elővenni? Vallási dolgoktól teljesen mentes az egész, mert bár meg vagyunk keresztelve de nem gyakoroljuk a vallást.
De most inkább az a lényeg, hogyha az apa azt mondja hogy jobb így, mert neki is jobb ezzel, akkor engednétek?
Persze. A körülmetélt pénisz éppen hogy kevesebb fertőzést kap el és ad át. Rengeteg vizsgálat mutatta ki, hogy olyan országokban, ahol általános a körülmetélés, a nők jelentősen kevesebb része kap méhnyakrákot.
Egyébként épp nem lesz érzékenyebb, hanem valamelyest megkeményedik a bőr rajta, tehát épp érzéketlenebb lesz.
Inkább orvostól kérdezd ezt meg, ő precízebb felvilágosítást fog adni.
Talán ha nem a fürdés helyettesítésére akarnád körülmetéltetni, akkor nem szedne össze minden szart...
Aki nem tisztítja rendesen, annak metélve is elfertőződik.
elsö vagyok...bocs, érzéketlenebbet akartam irni, igazad van!
amugy meg, apjának bevált...ok, de honnan tudja, hogy milyen NEM körülmetélve lenni ?
Èn nem vagyok, és SOHA semmi bajom nem volt, az elözö kommentben felsoroltakból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!