Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mennyi idő után próbálkoztatok hogy lefeküdjetek a barátnőtökkel? Lányok mennyi idő után hagynátok magatokat?
Egy 16 éves szűz lány mennyi idő után menne bele?Igazából nem is próbálkoztam még ezzel, mert csak kicsit több mint 2 hónapja vagyunk együtt és nem tom hogy ő szeretné-e.
Hogy próbálkozzak nála? Vagy még egyáltalán ne? Ha azt mondja hogy ne akkor nem lesz fura a helyzet?Amúgy én 18 éves vagyok.
Én 16,5 voltam, mikor összejöttem a barátommal. Ő már nem volt szűz, szintén 18 volt, mint Te, kedves kérdező. Én a legelején megmondtam neki, hogy nekem sok idő kell, hogy beadjam a derekam, lelkileg meg kell még érnem rá, plusz a neveltetésem is elég vallásos. Az előző barátommal másfél évig jártunk, mégsem történt meg a dolog, bár ugye akkor 14-16 éves voltam, de ezt is elmondtam a barátomnak, szóval gondolom nem is gondolkozott 2 hónap után rajta, hogy vajon készen állok e már :D Végül is az évfordulónkon adtam oda Neki a szüzességem. Ő türelmesen várt, és sosem kérdezgette, hogy most már lehet e, csak én tettem neki utalásokat az évforduló előtt, meg elkezdtem gyógyszert is szedni, szóval ebből már sejthette , hogy készen állok :) Nekem így nagyon szép emlék maradt és azóta is vele vagyok, már 3 éve :)
Szóval:
1. Te ismered a barátnődet, azért annyit el kéne tudnod dönteni pl. az eddigi "szexuális életetek" alapján, hogy mennyire szeretné már- szerintem. Ha még nem is pettingeltetek, akkor szerintem szóba se jöhet a dolog.
2. Szerintem ne kérdezgesd a barátnődet, én biztos nem örülnék neki, ha a barátom megkérdezné, hogy "Figyi, szexelhetnénk már?..." vagy akármilyen formában - nehéz akkor magyarázkodni, hogy szeretlek, meg kívánlak, de még nem állok készen rá...
Inkább petting közben próbálkozz kicsit, és ha hajlandónak tűnik a dologra, akkor mehet, de ha nem akarja még, akkor úgyis le fog állítani. Pl. odarakod a farkad a puncijára és úgy izgatod először, hogy ott húzogatod. Aztán lejjebb mész a "lyukhoz"- ha nem akarja a dolgot, akkor szerintem már az elején szól, hogy nehogy bedugd vagy ilyesmi.
Persze léteznek másfajta lányok is, akik 1 hét után is odaadják magukat. Ezért írtam, hogy azért Te ismered a barátnődet, valamennyire azért meg tudod ítélni, hogy ő olyan fajta e.
Remélem tudtam segíteni.
19,5/L
19,5/L
Még nem is pettingeltetek??? Akkor hogy gondoltad, hogy lefeküdne Veled, mikor még fel sem fedeztétek egymás testét?... Oké, vannak olyan lányok, akik egyből hajlnadóak mindenre, de mondjuk, hogy a barátnőd nem ilyen.
Szóval ha még nem volt petting 2 hónap után, akkor semmiképp ne próbálkozz a megdöngetéssel.
Hogy csináld? Náluk vagy nálatok vagytok, fekszetek az ágyon, csókolóztok, elkezded simogatni... Benyúlsz a pólója alá, simogatod a melleit... Leveszed a pólóját meg a melltartóját, és már nem csak simogatod, hanem csókolgatod is a melleit... Aztán ha kapható más dolgokra is, akkor pl. ő meg a nadrágodat gombolja ki és ott kezd el simogatni...
Szerintem nem lehet egyszerre mindent, hanem szép fokozatosan, minden alkalommal egyre többet. Aztán ha odáig juttok, akkor izgathatod a kezeddel ott lenn, aztán pedig orálisan is kényeztetheted- és ha ő pl. nem undorodik az ilyesmitől, akkor ő is (a barátom előző barátnője pl soha nem ért hozzá a barátomhoz ott, én voltam az első, aki orálisan kielégítettem...).
Ezt nem nagyon lehet elmagyarázni, ez úgy jön, ha odajuttok. Igazából onnan indul az egész, hogy szenvedélyesen csókolóztok és elkezditek kívánni egymást, kívánni, hogy megismerjétek a másik testét...
Mielőtt lefeküdnétek, érdemes pár hónapig csak a pettingnél maradni és kitapasztalni, hogy a másiknak mi okoz örömöt.
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem menni fog a dolog.
Jah és ha valamit nem akar, akkor semmiképp ne erőltesd.
én az utolsóhoz szólnék először. Szerintem egy szűz lány nem fog a pasija nadrágjában nyúlkálni..:D
én 15 éves voltam mikor összejöttünk és 4,5hónap után feküdtem le vele, ő akkor 17 volt és mi is pettingel kezdtünk, én egyszer se mondtam neki a pettingre sem hogy hagyja abba,aztán egyszer csak már ott tartottunk hogy egy lépés választott el attól, hogy lefeküdjek vele, és megkérdezte, hogy akarom e én pedig megcsókoltam:) és hát így történt.. de én a pettingek során se nyúltam hozzá, arra még nem voltam felkészülve :)
17L
Már nem azért, kedves utolsó, de szerintem ha egy lány arra nincs felkészülve, hogy a pasijához nyúljon, akkor igazán az aktusra sincs felkészülve... Én szűzen is hozzányúltam a barátomhoz, és ki is elégítettem, mert azt akartam, hogy neki is jó legyen. Nehogymár csak arról szóljon a petting, hogy mindig a fiú elégíti ki a lányt... Nem is hallottam még ilyenről... Illetve én azt tapasztaltam és másoktól is azt hallottam, hogy mire az aktusra kerülne a sor, addigra már minden máson túl van a pár...
Utolsó előtti voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!