Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mennyi idő után próbálkoztatok hogy lefeküdjetek a barátnőtökkel? Lányok mennyi idő után hagynátok magatokat?
Egy 16 éves szűz lány mennyi idő után menne bele?Igazából nem is próbálkoztam még ezzel, mert csak kicsit több mint 2 hónapja vagyunk együtt és nem tom hogy ő szeretné-e.
Hogy próbálkozzak nála? Vagy még egyáltalán ne? Ha azt mondja hogy ne akkor nem lesz fura a helyzet?Amúgy én 18 éves vagyok.
Szia! sztem ne ugorjunk egyből a mellekhez a csók után! Először is alapkövetelmény, h rengeteget dicsérd!! minden nő imádja, ha dicsérik! Ámulatba ejtenek a szemeid... hihetetlen jól csókolsz stb. ez biztosan oldja a gátlásokat! a csók után szerintem a nyaknál folytasd! nincs messze a szájtól, nem tolakodó, de mégis nagyon sok gyönyört nyújthatsz, ha ügyes vagy! csókolgasd, ugyanúgy, mintha csókolóznál, sőt, néha finoman harapdálhatod is! Utána ajánld fel neki, h megmasszírozod! 2 hónap után remélem eljutottatok már addig, h el tudod magyarázni neki, hogy mennyivel jobb lenne neki felső nélkül a masszázs. Kezd is el masszírozni, de egy idő után menj át csókolgatásba! csókold végig a hátát, nyalogathatod stb. miközben ezt csinálod, simán, akár észrevétlenül is (ha ügyes vagy) kicsatolhatod a melltartóját, majd mondd neki, h szted elöl még nem puszilgattad eleget. Engedni fogja! A mellekkel csak ügyesen ;) ja, és folyamatosan dicsérd!! mindenért! a hajáért, a bőréért, az idomaiért, mindenért!! innentől fogva remélem menni fog :) ugyanúgy felajánlod a lábmasszázst is, így kerül le róla a nadrág... ha ezt is hagyja, akkor benne van mindenben! A fő, hogy érzékeltesd vele, hogy mennyire gyönyörű, és hogy mennyire fontos neki, hogy jó legyen, amit nyújtasz neki!
én 18 évesen egy 15 éves lánnyal jöttem össze én már nem voltam szűz, de ő igen, és mégis, megadtam neki mindent, kényeztettem, és kb egy hónap után lefeküdtünk. jó volt neki is, és a mai napig együtt vagyunk (9 hónapja)
hajrá;) üdv, 19/F
Értettem én. De azt akkor sem értem, hogy hogy lehet, hogy Te nem nyúltál hozzá azelőtt, hogy lefeküdtetek. Ugyanúgy érvényes, amit írtam: milyen már, hogy petting közben csak a fiú kényezteti a lányt és fordítva nem? Meg akkor úgy feküdtél le vele, hogy nem is ismerted igazán a testét, minden porcikáját, nem tudtad, hogy ott lenn mi a jó neki... Persze a Ti dolgotok, csak én még sosem hallottam ilyenről. Olyanról már igen, hogy valakik 2 hét után lefeküdtek egymással és akkor "volt minden", és olyanról, hogy volt minden más, de nem feküdtek le egymással, és kb 95%-ban arról, hogy hónapokig petting, ami alatt minden volt az aktuson kívül, és mikor már mindketten mindenféleképpen kényeztették a másikat, és minden porcikáját ismerték a másiknak, mi jó neki, hogy jó neki, milyen a másik orgazmusa, akkor úgy érezték, eljött az idő, hogy egy "magasabb" szintre lépjenek, és utána történt meg az aktus.
Ahogy mondtam, ez mindenkinek a maga dolga, csak én furcsállom. Nekem ez kicsit önzőségnek tűnik a lány részéről, hogy hónapokig csak a fiú kényezteti a lányt. Meg mondom, ilyenről még nem hallottam (kivéve a barátom exét, de a barátom bevallása szerint vele a szex se volt nagy élmény, 1,5 évig mindig ugyanabban a pózban csinálták, ugyanott, ugyanakkor, heti 1szer... Meg amúgy se. Szóval egy ilyen lánynál nem csodálkozok :D).
Amúgy a legutóbbi fiú hozzászólása nagyon hasznos szerintem, tökéletesen írta le, mit is kell csinálni :)
Jah várj, lehet, hogy megint félreértettelek, mert nem tettél vesszőt és így nem egyértelmű. De tegnap ezt írtad:
"de én a pettingek során se nyúltam hozzá, arra még nem voltam felkészülve :) "
ma meg: "Eleinte nem nyúltam hozzá, azt nem írtam hogy csak azután miután már lefeküdtünk." -> ezt én úgy értelmeztem, hogy AZT nem írtad tegnap, hogy csak azután nyúltál hozzá h lefeküdtetek, de lehet h most úgy értetted h azt NEM írtad. viszont nekem a pettingek során sose ezt jelenti... :/
Hát nem egészen :S
Igazából nem tudom hogy ő akarná-e és félek hogyha próbálkozok a pettinggel ő visszautasítja és akkor elég hülye helyzet jönne létre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!