Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem engedi hogy orvoshoz menjek! Vélemény?

Figyelt kérdés

A mellemben csomót találtam.Elmentem nőgyógyászhoz,de csak a mellemet nézte meg. Ekkor egy hétig hallgattam hogy legalább jól megfogdostattam magam?(férfi orvos) Aztán egy magánrendelésre,egy nőhöz. Akkor is folyamatosan rám nyomkodta a telefont, mikor mentem meg ilyesmi. Most vissza kellene mennem,mondtam a páromnak,erre ő : Dehogy mész,ne kezdjük ezt megint. Mondtam,hogy de akkor is megyek. Ő: Akkor csá.

Ehhez mit szóltok?

2011. jún. 29. 16:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Örülj, hogy megszabadultál tőle. Nehogy már azért hanyagolj el egy daganatot, mert ő az orvosra is féltékeny.
2011. júl. 1. 22:19
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

-hath szerintem is egy barom a parod

- nekem meg nem volt baratnom es nem ertem miert mindig ilyen allatoknak van es nekem miertnem

- egyszer voltam feltekeny nyulkalas miatt de a lany aki tetszett masszas kurzusra ment es kiderult hogy egymason kell gyakoroljanak a diakok ( es a lany az egyik jo haverjevel ment) ez nekem nagyon rosszul esettt

de szerintem az orsvos meg ez teljesen mas teszta :)

2011. júl. 1. 22:23
 23/30 anonim ***** válasza:
jah 23f vagyok
2011. júl. 1. 22:24
 24/30 anonim ***** válasza:
akkor kérd meg hogy válaszon neked sírkövet...lehet hogy így már venni fogja a lapot..
2011. júl. 1. 22:24
 25/30 anonim ***** válasza:

amúgy akkor méhnyakrák szűrésre se mehetsz, meg úgy alapból nőgyógyászhoz?

mi lesz veled terhesen...beteg lesz a baba, csak mert a nőgyógyász ne nézegesse a p*nád??

2011. júl. 1. 22:28
 26/30 anonim ***** válasza:
Végezze el a párod az orvosit, és mondhatja, hogy csak ő nyúl hozzád.
2011. júl. 1. 22:33
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Ekkora hisztis hülyét, mint a pasid. Ha ezért így megsértődik, akkor tényleg "csá".

Nálam nem lenne kérdés, hogy ezt a barmot, vagy az egészségemet választanám...

Elnézést a nyers hangnemért, de a barátod tényleg nem normális. :S

L/19

2011. júl. 1. 22:59
 28/30 anonim válasza:
Azt szólom hozzá, hogy egy hülye f*sz, és örülj neki, hogy megszabadultál tőle.. Istenem, ekkora egy nyomorékot :S
2011. júl. 2. 00:03
 29/30 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt én se értem miért mész el 3 orvoshoz, egy nem tudja megállapítani hogy mi a bajod? De amúgy meg semmi joga nincs arra, hogy megtiltsa neked. Ha nem érti meg hogy lehet hogy mellrákos vagy, és szeretnéd eltüntetni, akkor hagyd ott a p.csába. Ilyen s.eggfejek nem érdemlik meg hogy barátnőjük legyen.
2011. júl. 2. 09:58
 30/30 anonim ***** válasza:
Volt már prosztatavizsgálata? Mi lenne, ha te is elkezdenél féltékenykedni?:>
2011. júl. 2. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!