Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem engedi hogy orvoshoz menjek! Vélemény?
A mellemben csomót találtam.Elmentem nőgyógyászhoz,de csak a mellemet nézte meg. Ekkor egy hétig hallgattam hogy legalább jól megfogdostattam magam?(férfi orvos) Aztán egy magánrendelésre,egy nőhöz. Akkor is folyamatosan rám nyomkodta a telefont, mikor mentem meg ilyesmi. Most vissza kellene mennem,mondtam a páromnak,erre ő : Dehogy mész,ne kezdjük ezt megint. Mondtam,hogy de akkor is megyek. Ő: Akkor csá.
Ehhez mit szóltok?
-hath szerintem is egy barom a parod
- nekem meg nem volt baratnom es nem ertem miert mindig ilyen allatoknak van es nekem miertnem
- egyszer voltam feltekeny nyulkalas miatt de a lany aki tetszett masszas kurzusra ment es kiderult hogy egymason kell gyakoroljanak a diakok ( es a lany az egyik jo haverjevel ment) ez nekem nagyon rosszul esettt
de szerintem az orsvos meg ez teljesen mas teszta :)
amúgy akkor méhnyakrák szűrésre se mehetsz, meg úgy alapból nőgyógyászhoz?
mi lesz veled terhesen...beteg lesz a baba, csak mert a nőgyógyász ne nézegesse a p*nád??
Ekkora hisztis hülyét, mint a pasid. Ha ezért így megsértődik, akkor tényleg "csá".
Nálam nem lenne kérdés, hogy ezt a barmot, vagy az egészségemet választanám...
Elnézést a nyers hangnemért, de a barátod tényleg nem normális. :S
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!