Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem engedi hogy orvoshoz menjek! Vélemény?

Figyelt kérdés

A mellemben csomót találtam.Elmentem nőgyógyászhoz,de csak a mellemet nézte meg. Ekkor egy hétig hallgattam hogy legalább jól megfogdostattam magam?(férfi orvos) Aztán egy magánrendelésre,egy nőhöz. Akkor is folyamatosan rám nyomkodta a telefont, mikor mentem meg ilyesmi. Most vissza kellene mennem,mondtam a páromnak,erre ő : Dehogy mész,ne kezdjük ezt megint. Mondtam,hogy de akkor is megyek. Ő: Akkor csá.

Ehhez mit szóltok?

2011. jún. 29. 16:54
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
menj el egy orvoshoz neki meg küldj egy sms-t h akkor csá.
2011. jún. 29. 17:21
 12/30 A kérdező kommentje:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:03

Nekem is mondott ilyet,a férfi nőgyógyász után,aki megnézte a mellem. Hogy most egy darabig nem szívesen nyúl a mellemhez,mert csak az jut eszébe,hogy egy másik férfi fogdosta. A durva az,hogy most egy nőhöz mennék,de nem érdekli.

2011. jún. 29. 17:33
 13/30 A kérdező kommentje:
Azt mondja,hogy úgysincs semmi bajom,mert a nővérének is volt régen és ő tudja,hogy ez semmi. Ki tudja,hogy ugyan az,mint a nővérének? Lehet teljesen más is. De szerinte teljesen felesleges. Az orvos után meg engem piszkált,hogy na megmondtam hogy nem tudsz meg semmit. Mondtam hogy ne menj,minek? Nem hogy támogatna...
2011. jún. 29. 17:35
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne haragudj, de a barátod egy idióta!

Képes lenne az egészségedet kockáztatni ilyen hülyeség miatt? Szerintem sürgősen menj el dokihoz, ha pedig a barátodnak ez nem tetszik, akkor szakíts vele. Ez nem játék! Vannak akik egy életet leélnek csomóval a mellükben, ami semmi gondot nem okoz (pl.: nagymamám) és vannak akiknek már az első csomó is katasztrófát jelent (unokatestvéremnek 22 évesen le kellett a bal mellét). Nekem 2 csomó van a jobb mellemben, a doki félévente visszarendel, hogy nincs-e változás a méretükben, érzékenységükben...

2011. jún. 29. 18:28
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
persze, mondjad a párodnak, hogy lehet meghalsz egy év múlva rákban, de ő csak önzősködjön, de foglalkozzon ilyen kis semmiségekkel..!
2011. jún. 29. 18:51
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem semmi! Már bocs, de a barátod egy hatalmas nagy tapló! Ez nonszensz, nem is értem hogy gondolhatja ezt.

Ha nem enged el akkor az életeddel játszik. Gondolkodj el két dolgon: 1. Fontos annyira az egészséged és talán az életed, hogy eldobd egy ilyen ember miatt? 2. A saját egója miatt, a srác az életedet teszi kockára! Tényleg ilyen személlyel akarsz hosszú távra tervezni?

A helyedben először kidobnám a fiút. Aztán második lépésként elmennék a nőgyógyászhoz, már tiszta lelkiismerettel, hogy senki sem ugat bele a személyes dolgaimba!

2011. jún. 29. 22:49
 17/30 anonim ***** válasza:

Gondolkodj el: nem mész el egy ilyen helyzetben egy orvoshoz csak azért mert a párod nem engedi?? Mi van ha nem olyan csomó ami a nővérének volt? ( ne legyen így, de mivan ha valami súlyosabb???) Feltétlen menj el!! Azért lennél beteg, mert a párod nem engedett el az orvoshoz.. mi van ha valami nagyobb bajod lesz??

Ez nem játék!!! Menj el, a párodnak pedig nem kell tudnia hogy orvosnál voltaál.. akk inkább titkold el, de valahogy el kell jutnod!!!!

Sok sikert kívánok :D

2011. júl. 1. 21:58
 18/30 anonim ***** válasza:
A barátod egy igazi paraszt! Már elnézést. Hagyd ott a francba!
2011. júl. 1. 21:59
 19/30 anonim ***** válasza:

Nekem biztos nem kéne ilyen kapcsolat... Ilyen ember...

De ha annyira szereted, akkor inkább ne mondd el neki, hogy mész orvoshoz, nem kell mindent tudnia, de mindenképp menj el!

2011. júl. 1. 22:05
 20/30 anonim ***** válasza:
A nőgyógyászok úgy tudom, hogy szinte csak férfiak, az egészséged meg fontos, tehát kikerülhetetlen, hogy lásson a doki.
2011. júl. 1. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!