Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem engedi hogy orvoshoz menjek! Vélemény?

Figyelt kérdés

A mellemben csomót találtam.Elmentem nőgyógyászhoz,de csak a mellemet nézte meg. Ekkor egy hétig hallgattam hogy legalább jól megfogdostattam magam?(férfi orvos) Aztán egy magánrendelésre,egy nőhöz. Akkor is folyamatosan rám nyomkodta a telefont, mikor mentem meg ilyesmi. Most vissza kellene mennem,mondtam a páromnak,erre ő : Dehogy mész,ne kezdjük ezt megint. Mondtam,hogy de akkor is megyek. Ő: Akkor csá.

Ehhez mit szóltok?

2011. jún. 29. 16:54
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

WTF????

Akkor egy idióta.

2011. jún. 29. 16:55
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
azt hogy egy p*cs
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Azt,hogy rakd ki,vagy ültesd le és magyarázd el neki,hogy beteges,amit művel.Menj el dokihoz minél előbb és járj utána a csomónak!22/F
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor csá. Az égészséged az első. Amúgy az orvos ilyenkor arra koncentrál, hogy megtalálja a csomót ha egyáltalán ott van mert ezen az életed múlhat. És neki is egy kő esik le a szívéről ha nem talál semmit. Mert nagyon rossz dolog közölni a beteggel, hogy most következik a biopszia. Ne törődj a korlátolt pasiddal és menj orvoshoz.
2011. jún. 29. 16:58
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy egy ilyen emberrel igen sürgősen meg kéne szakítani a kapcsolatot.

Gondolom, ha majd szülsz, otthon egyedül kell elintézned, mert nehogy már egy szülész nyúlkáljon hozzád. Ha bármilyen műtétet igénylő betegséged lesz, akkor nem műthetnek, mert nehogy már meztelenül feküjd idegen emberek előtt. Ha netán neki kéne bevinni a kórházba, megtagadná és lek*rvázna... A döntés a tiéd, vállalod-e ezt. Számomra az egészségem, és hogy orvoshoz jussak, ha kell, az életem sokkal fontosabb.

2011. jún. 29. 16:58
 6/30 anonim ***** válasza:
74%
Mi a gond? Akkor csá. Vagy legyen bármi bajod, nem számít, csak maradjon veled ez a nagyszerű pasas?
2011. jún. 29. 16:59
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a kérdés nem vicc (nagyon úgy tűnik, mert józan ésszel soha nem gondolnám, hogy ennyire tudatlan, és tapló emberek vannak, mint a "párod"), akkor örülj neki, hogy megszabadultál egy ilyen idióta baromtól.
2011. jún. 29. 17:01
 8/30 Annie3 ***** válasza:
100%
Nem értem,hogy tud néhány pasi ennyire bunkó lenni? Nekem aztmondta,hogy nemenjek el nőgyógyászhot mert majd jól megfogdos,és ő akkor többet nemér hozzám. Mond neki,hogy akkor csá,ha fontos vagy neki,majd megkeres.
2011. jún. 29. 17:03
 9/30 anonim ***** válasza:
93%
Az a véleményem, hogy röhögj jól a képébe, és mondd, hogy csá.
2011. jún. 29. 17:04
 10/30 anonim ***** válasza:
92%
Mondd azt neki, hogy tulajdonképpen hálás vagy,amiért felnyitotta a szemed és rájöttél,hogy egy szörnyen primitív emberrel élsz/vagy együtt. Ha nem látja be magától,hogy ez egy óriási hülyeség,akkor úgy zavard el a fenébe, hogy még csak meg se hallgasd mit mondd. Te jó ég, 2011-ben még vannak ennyire ostoba emberek?? Azonnal menj orvoshoz...
2011. jún. 29. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!