Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások is rühellik ha a párjuk szüleivel kell jópofizni?
Az az érdekes hogy még örülhetnék is, mert alapból véve nem olyan szörnyűek lehetne rosszabb is, másoktól hallom h a fater egy állat, v hogy a szülők telejesen ellehetetlenítik a kapcsolatot, na ilyen itt nincs.
Pusztán az a baj h egy tök más család teljesen más szokásokkal amibe nekem már nincs erőm/kedvem beleszokni.
Folyton meghívnak ilyen olyan ürüggyel persze lemondani fasság és nem lehet, ilyenkor ha ebédre megyek már jó ha 11-re megyek mer mindig hangoztatják h miattam nem fognak várni!
Aztán egy csomó hülyeségről kell beszélni velük, sohase az eszükért szerettem őket de nem értem minek kell politizálni, okoskodni, humoroskodni ami szintén nem megy... Ilyenkor csak kínosan mosolygok persze hozzászólni inkább nem szólok, mer még fellengzősnek tűnhetnék h szinte SEMMIben nem értek velük egyet, úgyh kussolok amire meg is kapom a magamét h milyen szótlan vagyok.
Gyakran kínos helyzetbe hoznak, főleg a hugica aki szeret kifigyelni minket a barátnőmmel, és hát mikor máskor mint ilyen békés családi ebéden kell felhozni ezt is.
Ja persze emellett még rengeteg nem odaillő dolog merül fel ilynekor, pl szomszéd szexuális szokásai meg még sokkal gusztustalanabb dolgok amitől kihányom majdnem az amúgyis jófejségből magamba tuszkolt kaját :D
A legszörnyűbb h egy ilyen ebéd 3-4 órán is eltart néha.
Csak kicsit rosszul érzem magam mer ők szeretnek legalábbis úgy tűnik, én viszont a hátuk mögött kicsit unom őket... Kiváncsi vagyok másoknak is vannak e ilyen dolgok és h ez idővel vajon jobb v rosszabb lesz...
Ezt én is utálom. 2 éve vagyok együtt a párommal és ennyi idő után sem tudunk oldottan beszélgetni. Csak teljesen sablonos témákról. Velük mondjuk az a baj, hogy nagyon visszafogottak, távolságtartóak. Apuka még elmegy kategória, vele még lehet dumálni, de csak ha anyuka nincs ott, mert már menne a "józsi, miért kell így beszélni?" Mindezt egy szaftosabb poén után.
Szóval igen, humor az nulla.
15:14 vagyok, amit nagyon utáltam:
(párommal együtt élünk 1,5 éve- csak hogy értsétek).
Múlt karácsonykor áthívtuk magunkhoz a családját. Előtte való napokban felhívta páromat az anyja (belehallgattam a telefonba, innen tudom) és azt kérdezte: Te főzöl, fiam? Mondja uram, hogy nem. Mire anyuka: óóó...
Ez nagyon kiverte nálam a biztosítékot... Mintha én nem tudnék főzni, vagy nem is tudom... Ekkor legszívesebben azt mondtam volna, hogy lefújom az egészet... Meg amúgyis, mikor szóba kerül a főzés, hogy mi lesz nálunk az ebéd, egyebek, mindig ez van, hogy "és te főzöl, Norbi?". Elhihetitek, hogy nekem mint nőnek ez mennyire megalázó. Pláne, hogy az esetek 95 %-ában én főzök...
Hát látom nem vagyok egyedül persze irigylem azt akinek a barátnője anyja jófej... biztos vannak ilyen jó arc emberek de sztem egy biznyos korban már a maradiság, konzervativizmus, hülye szokások nagyon jellemzőek...
Az a bajom még velük, hogy ultra konzervatívak, szóval egy csomó ilyen dumájuk pl csak ál-jópofizás, meg rendkívül naivak, midnent elhisznek amit a TVben van és ehhez már hozzá se akarok szólni mer tök fölösleges... Meg h anyuka azt hiszi attól jobban fogom szeretni a lányát ha az egész család őt ugráltatja előttem, talán h lássam milyne jó házias??, ő főz, mosogat az egész család nézi és közben szivatják h nem elég sós a kaja... ilyenkor mindig olyna mérges vagyok :SSS ilyenkor igyekszem neki segíteni de akkor jön valamelyik kistestvér a nyakamra (én sajna őket se bírom annyira)
Huuu tetszik ez a kérdés! nem is hittem volna, hogy rajtam kívül más is szenved hasonlóan!Nálunk a barátom szüleivel van a probléma,ők is cukik, mindenben segítenek, stb. csak az a gond, hogy sznobok! Hát engem is egyfolytában meghívnak a szokásos vasárnapi ebédre és nem győzök ürügyet kitalálni, hogy lemondjam, de többnyire muszáj elmenni...És mindig végighallgatom a "nincs pénzünk" szitut, csak az a gond,hogy ők egy évben 5-ször mennek el nyaralni,(más örülne ha 1szer eljutna valahová) vesznek 3 tv-t évente(nem az olcsó fajtát)50 ezerért szódagépet,víztisztítót blablabla A testvérétől pedig jön a "fél millióból nem élünk meg havonta" panaszáradat.Jajj és még nem is említettem a volt exek felhozatalát (több alkalommal, ami nekem nagyon rosszul esett/esik)
Az én családom soha nem volt eleresztve és mindig arra tanítottak a szüleim, hogy becsüljem meg azt amit megkeresek és olyan dolgokra költsem amire valóban szükségem van.Mondanom sem kell, hogy mennyire kényelmetlenül érzem magam én is megkaptam a "milyen szótlan vagy" mondatokat.De ezekhez inkább nem kívánok semmit hozzáfűzni.Egyébként a barátom szerint nagyon szeretnek..
Ha tetszik nekünk, ha nem el kell fogadnunk valamennyire őket, hiszen mégis csak a kedvesünk családja. Ez van!Örüljünk annak, hogy nem rosszabb a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!