Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak-e még hozzám hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak-e még hozzám hasonló önbizalomhiányos, gátlásos, félénk lányok? Ti hogyan élitek meg a mindennapi nehézségeket, van-e pasitok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 14:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én is ilyen félénk és gátlásos vagyok. Még a barátaim előtt is nehezen nyílok meg. Csak sulibulikba jártam. A fiúk se nagyon érdeklődtek irántam. De úgy fél éve kezd változni a helyzet. Akkor ismerkedtem meg egy fiúval, aki rám írt facebookon. Beszélgettünk egy csomót, és csodával határos módon megnyíltam előtte, és már pár hónapja együtt vagyunk. Azóta több az önbizalmam, nyíltabb vagyok. Bár az osztályom előtt, még mindig nem mernék kiselőadást tartani vagy hasonló, de színpadon imádok szerepelni, több száz ember előtt, élvezem a reflektorfényt. De ha másik fiúval kéne beszélnem, vagy postára kéne mennem, akkor még mindig nehezen szólalok meg. 15L
2012. jún. 19. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!