Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mostanában a 15-18 éves lányok a 30-40 éves pasikra buknak?

Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 01:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Igaz hogy én nem "vadászom" tinikre, de 34 évesen annyit mondhatok hogy a korosztályi sávom nőbem csak ritkán főnyeremény. A hideg is kiráz az elvált 1-2-3 gyerekes "megkomolyodott" nőktől akik most már méltóztatnak felfigyelni rám. Persze régebben magasról lesz@rtak csak hát apuciról kiderült hogy nem az aminek látszott ugyebár. Megfőzték, egyék is meg.

34 ffi

2011. jún. 26. 08:55
 12/22 anonim ***** válasza:
77%
Nem értem ez miért kavar ilyen indulatokat. Ha nincs eőltetés és erőszak a dologban, akkor mindneki azt csinál amit akar. Ha 100 éves öregemberekre buknak, há tegyék! Egyszerűen SEMMI közünk hozzá. Mindenki a maga portáján söprögessen.
2011. jún. 26. 10:14
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálam szóba se jöhetne 22 évesnél idősebb pasi.Nem,hogy 30 meg 40... 17/L
2011. jún. 26. 11:26
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én 15 éves lány vagyok, de nekem a max. egy 23-24 éves pasi lenne, attól idősebbet már túlzásnak tartanám.Ez meg még csak 8-9 év korkülönbség, bár ez sem kevés, de mégsem 20 év. De mondjuk nálam ha már több,mint 10 évvel lenne idősebb a pasi, meg sem fordulna a fejemben, hogy összejöjjek vele.
2011. jún. 26. 11:27
 15/22 anonim ***** válasza:

ez csupán általánosítás..én 21 vok a volt párom pedig 34..nagyon jól el vtunk bár tény,h én az elején nem tudtam a koráról mert fiatalabbnak mondta magát..majd kiderült de nagyon megkedveltük egymást és 9honapig együtt is vtunk..de közölte h nincs jövöje mert zavarja ez a korkülönbség és neki 1 Nőre van szüksége..korabelire..de tény h 1 30as pasi máshogy kezeli a Nőt..szerintem udvariasabb bár v h közölte h soha nem udvarolt még senkinek annyit mint nekem..

21/L

2011. jún. 26. 11:28
 16/22 anonim ***** válasza:
47%

„Egy 17-18 éves srác mellett nem érezném ezt a biztonságot. És itt most egyáltalán nem az anyagiakról beszélek, mert nekem nem számít az, hogy mennyi pénze van.”

Akkor mégis miről beszélsz? Fizikai biztonságról? Mert ha igen, akkor mennyivel biztonságosabb egy 42 éves faszival, mint egy 19 éves sráccal.

Ez csak duma, persze, hogy a pénz a lényeg.

„Amúgy pedig az idősebb fiúk/férfiak sokkal érettebbek, és jobban rájuk lehet bízni magunkat.”

Mert a tizenéves csajok szeretik érettebbnek hinni magukat. Pedig nagyon nem azok. Ez is csak egy újabb gagyi indok, mint a nem a pénz a lényeg.

Mivel már annyiszor feltették ezt a kérdést, újra leírom azt, amit korábban, hátha nem olvasta még valaki.

A mai csajok rohadtul beképzeltek, főleg a tízen húszon évesek. Egyszerűen tökéletesnek hiszik magukat, mert a gyökér média és a női magazinok sulykolnak beléjük. A velük fiatalabb, de még az egykorú srácokat is lenézik, gyerekes hülyének tartják. Ők persze a nagybetűs NŐK minden téren. Már a 14-15 éves kislányok is nőnek hiszik magukat. Aztán persze ráakaszkodnak egy 30-40 évesre, mondván, hogy érettebbek és biztonságban érzik magukat stb. Persze egy ennyi idős férfinak már jó eséllyel van pénze, lakása, egzisztenciája. A készbe mégis csak könnyebb beleülni, mint megdolgozni érte. Hiába fogják az ellenkezőjét hazudni.

A 20-on éves srácok így kénytelenek a fiatalabb korosztálynál próbálkozni, mert azokat még könnyebb behülyíteni. A legnagyobb vesztesek így a tizen éves fiúk lesznek, akik van felszednek egy 13 éves kislányt, vagy várnak amíg betöltik a 20-at.

2011. jún. 26. 12:16
 17/22 anonim ***** válasza:

sajnos valamilyen szinten igaza van az elöttem szólónak.

nem 1 nem 2 lány van az ismeretségi körömben aki igenis bevallotta,hogy őt nem érdekli mennyire idős a pasi,ha van pénze akkor nyert ügye van..persze vannak kivételek,de én akkor sem hiszem el azt,hogy 1 16 éves azért van együtt mondjuk 1 36-40 évessel mert annyira fiatalos..

Tény mint mondtam az én volt barátom is 34 éves és megvan mindene,sőt ő még sportos is hisz ez a foglalkozása viszont engem nem a pénz hajtott..sőt többször szóvá is tette,hogy miért nem engedem,hogy elvigyen kocsival bárhová,vagy ha étterembe mentünk miért csak italt rendelek,vagy ha bevásároltunk akkor miért nem engedem kifizetni az én cuccaimat..?ő azt hitte utólag,hogy szégyelltem őt de én csak azt akartam,hogy ne érezze úgy,hogy én csak kihasználom őt..mint oly sok fiatal általában.

21/L

2011. jún. 26. 12:33
 18/22 anonim ***** válasza:
50%
Ezen felesleges vitatkozni, lerágott csont.. 1000 +1 ilyen kérdés volt már. Egyébként én 20 vagyok, párom 42... és? Nem érdekel, ki mit mond, igenis őt szeretem. Nem a pénzéért, az van nekem is, eddig is megoldottam az életem, nem függtem sem a családomtól, sem egy pasitól. Apakomplexuson sincs, az eddigi kapcsolataimban mindig max 1-2 év volt a korkülönbség. Kifejezetten megalázónak tartanám, ha egy férfi akarna eltartani, soha nem mennék bele. Nem azért güriztem idáig...
2011. jún. 26. 12:48
 19/22 anonim ***** válasza:
67%

Akik ezeknél a kérdéseknél pattognak, azokból csak a keserűség beszél. ;)

Nekem volt kapcsolatom korombelivel, egyidősek voltunk, 1hónap után fűvel-fával megcsalt.

21/L egy 30/F párja.

2011. jún. 26. 14:17
 20/22 anonim ***** válasza:

06/26

12:16

Teljesen iagazd van.

A mai tizenéves lányok többsége hatalmas egoval rendelkezik, azt hiszik, hogy ők már az érett nők közé tartoznak. Tény, hogy a lányok hamarabb érnek, de ekkora különbség nincs egy 18 éves fiú és egy 18 éves lány között. De hát ez van, majd észhez térnek.

Nekem azokról a harmincas pasikról is megvan a véleményem akik ilyen tizenéves tini lányok után "kutatnak". Szerintem ők a saját korosztályukban "kudarcot vallottak", ezért a fiatalabb lányokat keresik, akiket könnyű "idomítani" és odavannak értük csak azért mert nekik már van kocsijuk és ők 30 évesek.

Amúgy egy-két lány nincs tisztában azzal, hogy mit jelent az apakomplexus.

2011. júl. 25. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!