Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mostanában a 15-18 éves lányok a 30-40 éves pasikra buknak?
17 éves vagyok és nekem is az ilyen korabeli férfiak tetszenek. Nem mondanám apakomplexusnak, mert jó viszonyban vagyok apukámmal. De mégis, szeretném érezni azt, hogy egy ilyen férfi mellett biztonságban vagyok.
Egy 17-18 éves srác mellett nem érezném ezt a biztonságot. És itt most egyáltalán nem az anyagiakról beszélek, mert nekem nem számít az, hogy mennyi pénze van.
MENJETEK A F@...SZBA hülye 14 éves kis pi..csák.annyi+annyi kérdés van itt hogy 14L 27F szerintetek van értelme folytatni.
+ilyen 16L32F nagyon szeretjük 1mást,de nem értik+
15L 28F a barátaim elitélnek mert isősebb pasim van miért csinálják ezt?
14L 37F nagyon szeretem ezt a férfit,de senki sem ért meg minket.
14L beleszerettem a 47 éves férfitanáromba hogy mondjam el neki?
14L láttam a strandon 1 férfit a körübelül 10 éves lányával nekem nagyon bejött a férfi hogyan hivjam fel magamra a figyelmét?
14L Beleszerettem a sarki boltban dolgozó 24 éves pénztáros fiuba.Mit mondjak neki hogy nekem csak szex kéne.
14LMa láttam a discóba a helyi DJ-s fiút annyit tudtam meg róla hogy 33 éves mit mondjak neki hogy meg..du..gjon.
14L épp a mi nap költözött a szembelévő házba egy 42 éves férfi és az ő erkélye pont a miénkel van szembe és úgyvettem észre hogy stiről.jaj istenem most mit csináljak aszem leteszem a nacit és kimegyek bugyiban meglátom mi a reakciója.jaaj annyiratetszik az a férfii.
14L megint csak beleszerettem a irodalom tanáromba aki 53 éves mit tegyek?
14L beleszerettem egy családos férfiba mit tegyek hogyan hivjam fel magamra a figyelmét?
14L nekem csak az érett nálam 20-30 évvel idősebb férfiak jönnek be miért?
HÁT ENNYI KIS F@..SZ..OPÓ RIBANCOK
Nekem speciel 27éves a párom. Nincs apakomplexusom, és nem is a pénz miatt vagyok vele, hanem mert szeretjük egymást. Amúgy pedig az idősebb fiúk/férfiak sokkal érettebbek, és jobban rájuk lehet bízni magunkat. De ez csak az én véleményem!
18L
Bocs kislányok, de akik azt írják, hogy csak az érett, komoly felnőtt, apakorú férfi érdekli őket, aki mellett biztonságban érzi magát --> PONTOSAN EZ AZ APAKOMPLEXUS.
Arról viszont nincs kétségem, hogy egy 25-30 éves pasi miért pont egy 15-18 éves friss pipikét ku.rogat. Hát nem azért, mert védelmezni akarja, meg babusgatni, hanem mert tapasztalatlan, úgy idomítja be, ahogy akarja, és könnyen befolyásolható. + Még éppen kifejlődött a teste, nem lóg semmije. Nem az "érett személyisége" vonzza.
Az a pasi se semmi, aki ennyi idősen éli a második kamaszkorát, csak pipikéket akar ku.rogatni, és esze ágában sincs komoly kapcsolatot kötni. Aki arra vágyik, az a saját korosztályában keresgél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!