Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha a fiúnak könnybe lábadt a szeme szakításkor?
Úgy értve hogy van aki szerint ez csak sajnálatból van. Van aki szerint meg fájdalom. Most melyik ?
(lány szakít a fiúval)
20/L
hát azért tarthatná magát, szerintem. ha én nő létemre nem sírtam még életemben pasi előtt...
29/N
nem baj,de vannak határok...
mondjuk ha elkezdi előttem kisírni a szemét én csak le-sajnálni tudom.. :/
Hát ez aztán érdekes kérdés, még érdekesebb válaszokkal. Lesajnálni, meg ciki? Ne nevettessetek már. A férfiakba gyerekkoruk óta nevelik, hogy nem szabad sírni, mert nem férfias, minden fájdalmat tűrjünk. Éppen ezért van annyi férfi szövődményes betegségekkel, mert csak utolsó pillanatban megy mindenki orvoshoz. Ez mind a társadalom hatása.
De közben meg mégis elvárják, hogy legyenek érzéseink, és azt mutassuk is ki. De ha sírunk az meg már gáz? Én tényleg nem értem, hogyan van ez...
20/F
Előző barátomat többször is láttam könnyezni, mikor olyan komoly témákról beszéltünk, ami mélyen érintette őt. Egyáltalán nem éreztem azt, hogy ő ettől kevesebb lenne, sőt... Nem értem az előzőek között azokat, akik elítélik, ha egy férfiember sír. Persze nem mindenki előtt. De ha már együtt voltál vele, valószínűleg megnyíltatok egymásnak - jó esetben persze. És igen, a férfiak is emberek. Attól függetlenül, hogy sokszor embertelen elvárásaink vannak velük szemben, mert manapság már tényleg nagyon sok helyütt kell nekünk megfelelniük, de ettől ők ugyanúgy emberek. Lélekkel.
Amikor ez a bizonyos volt-barát szakított velem (és nem fordítva), mindketten sírtunk. Mert fontosak voltunk egymásnak. És az utak elválnak, de a múlt megmarad.
Tehát fogadd el, hogy neki is van lelke. Sőt, örülj neki. Sajnos egyre kevesebb embernek van lelke a 21. században...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!