Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a szakításkor azt mondja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szakításkor azt mondja a szakító fél, aki neheztel a másikra, hogy jelenleg nem akarja folytatni, de ki tudja mit hoz a jövő, akkor ez mit jelent?

Figyelt kérdés
akkor ez egyértelműen azt jelenti hogy elképzelhető,hogy egyszer folytatni akarja?Mert ha nem akarná,akkor azt mondaná,hogy vége van ennyi volt stb. nem?
2010. szept. 19. 21:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak vigasztalni akar.
2010. szept. 19. 21:46
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
Így van, lehet,hogy csak nem akar még jobban megbántani...De anno nekem is mondták, hogy ha a sors úgy akarja, együtt leszünk még...A sors 3 hét után úgy akarta!:)
2010. szept. 19. 21:47
 3/9 anonim ***** válasza:
52%

Csak nem akar megbántani. Ismerem ezt a típust. Ha így fejezi ki magát, akkor nem olyan erős az ütés, ettől függetlenül lóf*szt se akar.

Persze ki tudja. De a dolgok többségében aminek vége van, annak vége van. Tovább köll menni.

2010. szept. 19. 21:47
 4/9 A kérdező kommentje:
Már töbször jártunk és azt mondta szeret de most nem akarja folytatni...
2010. szept. 19. 21:50
 5/9 anonim ***** válasza:
2010. szept. 19. 22:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg azért mondta ezt, mert most szeretné kicsit máshova mártogatni a pemzlit, de tudja, hogyha megunta, akkor te úgyis ugrani fogsz neki egy szóra, eddig is így volt! Úgyhogy csak azért mondta, hogy készülj.
2010. szept. 19. 22:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

22:13-asnak tök igaza van.Téged egyszerűen talonba rakott,kb. mintha betett volna a kamrába rosszabb időkre.Most kicsajozza magát,ha épp nem lesz senkije,akkor pedig elővesz,hisz megmondta,hogy ki tudja mikor kellesz majd neki megint.A legnagyobb baj,hogy ezt egy szerelmes lány nem látja át és képes akár éveket is várni,hisz hagyott a srác egy utolsó reményt,amibe belekapaszkodhat.

Az ilyen pasikat el kell küldeni a jó büdös fra.ncba.Anyukájával szórakozzon ne veled.Egy percet se várj rá,éld az életed.Ha szeretne kellenél neki,MOST és nem majd,valamikor.Ha pedig most nem kellesz,akkor miért is hagynád,hogy várakozással teljenek el a legszebb éveid,ahelyett,hogy megtaláld végre az igazit!

2010. szept. 19. 23:21
 8/9 anonim ***** válasza:
értem,de joggal haragszik rám...lehet hogy úgy gondolta,ha túl tud lépni ezen akkor..
2010. szept. 20. 13:25
 9/9 anonim ***** válasza:
előző vagyok :a rám helyett rádot akartam...
2010. szept. 20. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!