Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mondta ki először nálatok, hogy: "Szeretlek! "?
Figyelt kérdés
A lány vagy a fiú? Mennyi idő után?2011. jún. 24. 15:37
12/14 anonim válasza:
Párom 2 hó után a szülinapomon. Én meg kb rá két hónapra...
21-L (azóta eltelt 4 év)
13/14 anonim válasza:
15:52 vagyok
Nem :)
1 éve mentem hozzá és hét éve agyunk együtt :)
És az hogy nem mondtam ki nem jelentette hogy nem jelent nekem semmit, csak szerintem a szó a csak egy szó éreztetni kell és az megvolt, meg van......
14/14 Dexy válasza:
A barátom mondta 3hét után mondta h belémszeretett, én már akkor oda voltam érte de nem mertem mondani :) Aztán 1hétre rá én is bevalottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!