Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után és ki mondta először, hogy szeretlek?
Mi két hónapja vagyunk együtt és egylőre kilátásban sincs. Nagyon jól érezzük magunkat együtt, elvagyunk, de azért ez még nem szerelem ezt ő is érzi. Próbálunk találó szavakat találni a helyzetre, de nehéz, ezért olykor ezt a szót helyettesítve "túlságosan kedvellek", "imádlak", "csíplek", "annyira bírlak" és egyéb iszonyatosan idiótán hangzó kifejezések hagyják el a szánkat! :)
Az ex párommal kb fél év, 7 hónap után éreztem először azt, hogy ez valóban szerelem és ekkor is mondtam ki. Ő egy kicsit később csak.
2011. júl. 3. 12:50
Nem vagyunk együtt,de ezzel indított hogy szeret,és akar engem...:) Na ere mit lehet mondani ha egy olyan embertől hallod akiből soha ki nem nézted volna??:)
Egyébként általában én szoktam kimondani,első közös csókunk után...Nem az a mindennapi csók,hanem az az igazi után:D
2011. júl. 3. 13:02
Kb egy hét után mondta a barátom, utána egyből én is, de 5 éve ismerjük egymást, és barátok voltunk eddig, és 3 éve majdnem össze is jöttünk, szóval elég jól ismerjük egymást, így nem csak üres szavak...
2011. júl. 3. 14:52
4/13 chocoholic válasza:
kicsik voltunk még, 17 évesek. kb 1 hónap és egy kicsi után mondta ő először, de én is aztán. és másfél évig nagyon szerettük egymást. mostmár több mint egy éve vége. én még mindig szeretem, de ezt már csak én tudom. :)
2011. júl. 3. 23:23
még mielőtt összejöttünk, mondta ki, hogy szeret, én az első csókunk után. Azóta már majdnem másfél éve együtt vagyunk, és még mindig szeretjük egymást.:)17/L
2011. aug. 24. 22:13
Mi akkor mondtuk egymásnak (kb 3 hónap után) amikor már mindketten 100%ig biztosak voltunk magunkban és a másikban is. ez volt januárban, fél éve pedig együtt is élünk, és ez a szó még mindíg kifejez mindent, amit egymás iránt érzünk:)
2011. aug. 24. 22:24
7/13 anonim válasza:
Tudom, hogy sokak szerint nem létezik szerelem 1. látásra, de nálunk pontosan így volt.:) Az első pillantás óta le nem tudtak volna minket kaparni egymásról.Az első hétbe már mondta, hogy szeret, és, hogy ilyen lánnyal még sose találkozott, aki ilyen mély benyomást tesz benne.:) 16 hónapja vagyunk együtt és azóta elválaszthatatlanok vagyunk :)
2011. aug. 24. 22:28
Nálunk egy éjszakásnak kezdödött, mert nagy nöcsábász volt, de megkérdezte járnék e vele, amin ngyon meglepödtem. Hallottam már sokat róla, és sosem gondoltam volna, hogy ö lenne vlaha az enyém.. De már szinte aznap belezugtam.. Irtunk egymásnak 1 hónap után ,,szeretlek,,-et, de 3 hónap után mondtuk ki, ami nagyon fura és csodás érzés volt, mégcsak 14 voltam. de ma már 4 és fél éve együtt vagyunk, és ö az életem értelme :)
2011. aug. 24. 22:34
Nekem egy fiú mondta eddig őszintén hogy szeret... Sajnos én nem szerettem őt és így nem lett belőle semmi. Szeretném végre egy kapcsolaton belül hallani... Nem csak azt jaj nagyon aranyos kedves lány vagy DE... :(
2011. aug. 24. 22:37
10/13 anonim válasza:
Ez az egy éjszakás kalandnak indult szerelem nagyon szép és romantikus :))
2011. aug. 24. 22:40
Kapcsolódó kérdések: