Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar eljegyezni?
Nem őszintén szeret téged ez a pasi. a nők megérzése mindig nagyon jó, hallgass a megérzéseidre.
Mennyi idősök vagytok? Mert ha esetleg 25 év alatti a párod, akkor nem biztos hogy ő még erre készenáll. De ha esetleg 30 körüli akkor 5 év után igazán tudni kellene neki, hogy mit akar.
Ezt bírom a mai pasikban hogy nagyon felelőtlenek és önzők. Mindig azt szeretik, ami nekik kényelmes. Egy tipikus példa: elvárják, hogy egy nő kezdeményezzen, de azt nem engedik, hogy a nő is hozhasson döntést az eljegyzéssel kapcsolatban. Így tényleg könnyű, és addig húzza az agyadat, amíg meg nem un, aztán lelép egy másik lánnyal. Ezt szokták sokuk csinálni.
Én a helyedben leülnék, és beszélgetnék arról, hogy ő mit akar tervezni veled a közeljövőbe? Bár ezt már régen meg kellett volna beszélnetek.
Te mit akarsz? Ő mit akar?
27N
2011. jún. 22. 13:20
5 év után nem is szükséges eljegyzés (ha meg van a korotok)házasodni is lehet, potom pénzért. Nem kell csillivilli esküvő.
2011. jún. 22. 13:21
3/11 A kérdező kommentje:
a párom 22 éves én meg 19... Én még mindig nagyon szeretem és nem akarok mást!!!! én végig gondoltam vele mindent és nekem nem kellenének ezek a mostani nyegle drogos vagy emos kis .... esetlen fiúk akiket egy diszkóban összeszedek ( tisztelet a kivételnek) "sajnos" ( ebben az értelemben) nagyon jól néz ki a pasim, izmos, dolgozik, jól keres, tényleg egy álom pasi és félek hogy elfog hagyni
4/11 A kérdező kommentje:
ohh esküvő... hát én erről még álmodni se mernék.... már azt is felajánlottam, hogy veszek én magamnak gyűrűt de semmi... majd ő vesz ( ha akar)
Hát... Nem tudom. :S
Engem tavaly jegyzett el. Akkor voltam 19, és 4 éve voltunk együtt. :) Olyan boldog voltam. Mi most leszünk 5 évesek. Jövőre tervezzük az esküvőt! Remélem neked is sikerül majd!
20/L
2011. jún. 22. 13:56
Mivel férfi vagyok, 20 éves és több mint 4 éve kapcsolatban szerintem adhatsz a véleményemre...elmondom miért nem akar még eljegyezni. Hiába vagytok 5 éve együtt, mégiscsak 14 voltál amikor összejöttetek. Hidd el a pasidban van egy féltés, hogy neked hátha egyszer az agyadba pattan hogy milyen lenne mással, ő az első, stb stb és akkor elhagynád. És én is, kor és együtt töltött idő alapján bőven eljegyezhetném már a barátnőmet, mégsem teszem. Nekem az eljegyzés azt jelenti hogy rá max fél vagy 1 évvel esküvő. Az esküvőre pedig csak úgy akarok sort keríteni, ha biztos megélhetésem van nekem is és a barátnőmnek is, illetve biztos vagyok benne hogy a következő soksok évet is együtt töltjük...tényleg igaza van hogy ebben a korban most még lehet túl komoly lenne.
2011. jún. 22. 14:02
Abszolút egyet értek az előttem szólóval, én lassan 8 éve vagyok együtt a párommal, mégsem jegyeztem még el. Ha meg erőltetné, oltári hisztis lennék! 22 évesen öt év, vagy nem öt év sok minden változhat még. Ha esetleg - ne legyen így - meggondoljátok magatokat, esküvő/eljegyzés után sokkal kínosabb. Ez komoly dolog, 19 évesen még ne siettess olyan történéseket, amik az egész hátralévő életedre vonatkoznak!
2011. jún. 22. 14:09
nem kell 19 meg 22 évesen házasodni, vagy eljegyezni, elég 25-30 évesen összeköltözni meg házasodni és gyereket vállalni, hidd el nagyon fiatalok vagytok még, és a boldogság nem ezen múlik
2011. jún. 22. 16:54
19 évesen minek neked eljegyzés? a párod is csak 22.. szted egy 22 éves agya ezen kattog?
2011. júl. 5. 11:59
Idővel el akar csak ne siettesd, várj türelemmel, addig meg éljetek boldogan egymással. Az amúgy is csak egy papír.
20/l
2011. júl. 5. 12:46
Kapcsolódó kérdések: