Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet javítania egy 18...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet javítania egy 18 éves lánynak az önbizalmán?

Figyelt kérdés
Fiúk válaszát is várom.
2011. jún. 21. 22:50
 1/9 anonim ***** válasza:

Első lépés fogad el magadat.

A többi majd csak utána.

2011. jún. 21. 22:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Csak határozd el! Cseréld ki a ruhatárad, válts merészebb stílusra! Mutatkozz olyan helyen, ahol nincsenek ismerőseid, így lehet hogy könnyebben fel tudsz oldódni és talán egy-két bókot is begyűjthetsz! Internetes chaten is beszélgethetsz fiúkkal! F/18
2011. jún. 21. 22:54
 3/9 anonim ***** válasza:

kétlem h ehhez ruha tárat kéne váltani v pedofil nagypapákkal chatelni :) csak akad 1 hím barátod :D [azért fiú mert ugye barátnő mondhat akármit amíg nem lezbi semmit nem ér nem de? ] barát: nem az aki csak akkor barát ha neki kell lelki szemetes kuka v akármi más :) ha akad ilyen akkor sztem ő próbálkozik azzal h némi önbizalmat verjen beléd persze ehhez nem árt pozitív megerősítés de azt nem pedofil nagypapiktól kell be gyűjteni sztem

19F

2011. jún. 21. 22:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem úgy sikerült javítanom a helyzetemen,hogy kerestem magamban egy olyan tulajdonságot,amit megkérdőjelezhetetlenül jónak tekintek magamban.Ez a kreativitásom és a kézügyességem..,ha másért nem is,ezekért értékes embernek gondolom magamat.Ami kikerül a kezem alól,legyen az egy javított fűnyíró,munka,vagy bármi,amit alkotok-számomra is és mások számára is értékelhető és értékelik is.Nekem ez jelenti a fényt az alagút végén.Semmiségnek hangzik,de ez van.:)22/F

2011. jún. 21. 22:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Akarol dugni?:D
2011. jún. 21. 23:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem küldesz egy képet?
2011. jún. 21. 23:05
 7/9 A kérdező kommentje:

Hűűű nagyon köszönöm mindannyiótok válaszát. Amúgy a "stílusváltásom" megvan... vagyis ami legjobban illik hozzám. És mit mondjak, elég merész. :) Rengetegen dicsérnek, de annyira hihetetlen mikor megdicsérnek... a fiúk mért nem teszik?

Igen, a kreativitás nekem is jó tulajdonságom. Igazából a fejemben is rend van, tökre jól kiigazodok magamon, csak azt nem tudom, hogy a gátlásaimat hogyan tudnám leküzdeni... Nagyon nehéz... Ha egy fiúval beszélgetek, mindig izgulok, h jaaj beégek, ilyesmi... Tudom, hogy gáz, de ez van. :(

2011. jún. 21. 23:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha jól nézel ki, nincs sok esélyed beégni! Csak ne rontsd el azzal dolgot hogy egyszerre csak egy kiszemelted van, mert akkor könnyen ér csalódás.
2011. jún. 21. 23:10
 9/9 anonim ***** válasza:

neked is mondom "Brian Tracy - Phoenix szeminarium"-t hallgasd, meg velem 2 hét után CSODÁT tett, nem viccelek... csak csináld azt amit mondanak benne

f17

2011. jún. 22. 13:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!