Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a barátnőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a barátnőmet jobban érdekli a hobbija mint én?

Figyelt kérdés
A barátnőm szokott járni vadászni és a munkám miatt csak hétvégente tudunk találkozni de ő szombaton mindig megy vadászni és ha úgy van akkor még vasárnap is, és őt nyílván nem is zavarja egyáltlán hogy nem tudunk találkozni ez miatt mondjuk 3 hétig, de ha mégis van ideje találkozni akkor is max 1 napra. Hétköznaponként is elég ritkásan ir vissza ha chatelünk mert azt mondja hogy ezért meg azért nem volt ideje irni. Elég száraznak érzem a kapcsolatunkat már. Engem ez egy kicsit zavar hogy én mindig a második vagyok. Ti mit tennétek a helyembe? 28f
tegnap 21:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy vele??
tegnap 21:56
 2/17 anonim ***** válasza:
47%
Ilyenkor az szokott lenni ha a nők ennyire rajonganak valamiért hogy lesz majd egy szép daliás tapasztalt vadász pasi is aki magáévá teszi a közös érdeklődés jegyében, de be lehet ezt helyettesiteni bármilyen más tevékenységbe.
tegnap 21:57
 3/17 A kérdező kommentje:
#1 azért mert szeretem
tegnap 22:00
 4/17 A kérdező kommentje:
Viszont van egy vadász faszi akiért eléggé rajong..
tegnap 22:01
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

4. alapján kefélni jár.

Amúgy simán eljárhattál volna te is vele az erdőbe, mintha kirándulnátok.

tegnap 22:07
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Te miért nem csatlakozol be? (Mondjuk, magamból kiindulva, én tuti nem tudnék megölni ártatlan állatokat, semmilyen okból), de ha ez téged nem zavar, akkor menj vele és kérd meg, hogy tanítson.
tegnap 22:10
 7/17 A kérdező kommentje:
Velem nem akar kimenni az erdőbe azzal érvelve hogy fagyoskodik ő ott eleget, és mivel velem nem tudna vadászni feleslegesnek tarja hogy vele menjek
tegnap 22:10
 8/17 A kérdező kommentje:
Ő se lövöldözni szokott hanem hajtja az állatokat (ez nem tudom mit jelent pontosan) de általában 10-20 emberrel szokott vadászni úgyhogy szerintem nem akarna hogy ott legyek
tegnap 22:12
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
7. Dugják a vadászházban.
tegnap 22:12
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezek ostoba kifogások. Ha nekem van egy hobbim, amit imádok és az életem része, akkor a legnagyobb boldogság lenne megosztani azzal a személlyel, aki (elvileg) szintén az életem része. Ha ezt ő elutasítja, akkor ott már gondok vannak.
tegnap 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!