Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátnőmet jobban érdekli a hobbija mint én?
Figyelt kérdés
A barátnőm szokott járni vadászni és a munkám miatt csak hétvégente tudunk találkozni de ő szombaton mindig megy vadászni és ha úgy van akkor még vasárnap is, és őt nyílván nem is zavarja egyáltlán hogy nem tudunk találkozni ez miatt mondjuk 3 hétig, de ha mégis van ideje találkozni akkor is max 1 napra. Hétköznaponként is elég ritkásan ir vissza ha chatelünk mert azt mondja hogy ezért meg azért nem volt ideje irni. Elég száraznak érzem a kapcsolatunkat már. Engem ez egy kicsit zavar hogy én mindig a második vagyok. Ti mit tennétek a helyembe? 28ftegnap 21:54
2/17 anonim válasza:
Ilyenkor az szokott lenni ha a nők ennyire rajonganak valamiért hogy lesz majd egy szép daliás tapasztalt vadász pasi is aki magáévá teszi a közös érdeklődés jegyében, de be lehet ezt helyettesiteni bármilyen más tevékenységbe.
3/17 A kérdező kommentje:
#1 azért mert szeretem
tegnap 22:00
4/17 A kérdező kommentje:
Viszont van egy vadász faszi akiért eléggé rajong..
tegnap 22:01
5/17 anonim válasza:
4. alapján kefélni jár.
Amúgy simán eljárhattál volna te is vele az erdőbe, mintha kirándulnátok.
6/17 anonim válasza:
Te miért nem csatlakozol be? (Mondjuk, magamból kiindulva, én tuti nem tudnék megölni ártatlan állatokat, semmilyen okból), de ha ez téged nem zavar, akkor menj vele és kérd meg, hogy tanítson.
7/17 A kérdező kommentje:
Velem nem akar kimenni az erdőbe azzal érvelve hogy fagyoskodik ő ott eleget, és mivel velem nem tudna vadászni feleslegesnek tarja hogy vele menjek
tegnap 22:10
8/17 A kérdező kommentje:
Ő se lövöldözni szokott hanem hajtja az állatokat (ez nem tudom mit jelent pontosan) de általában 10-20 emberrel szokott vadászni úgyhogy szerintem nem akarna hogy ott legyek
tegnap 22:12
10/17 anonim válasza:
Ezek ostoba kifogások. Ha nekem van egy hobbim, amit imádok és az életem része, akkor a legnagyobb boldogság lenne megosztani azzal a személlyel, aki (elvileg) szintén az életem része. Ha ezt ő elutasítja, akkor ott már gondok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!