Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátnőmet jobban érdekli a hobbija mint én?
Figyelt kérdés
A barátnőm szokott járni vadászni és a munkám miatt csak hétvégente tudunk találkozni de ő szombaton mindig megy vadászni és ha úgy van akkor még vasárnap is, és őt nyílván nem is zavarja egyáltlán hogy nem tudunk találkozni ez miatt mondjuk 3 hétig, de ha mégis van ideje találkozni akkor is max 1 napra. Hétköznaponként is elég ritkásan ir vissza ha chatelünk mert azt mondja hogy ezért meg azért nem volt ideje irni. Elég száraznak érzem a kapcsolatunkat már. Engem ez egy kicsit zavar hogy én mindig a második vagyok. Ti mit tennétek a helyembe? 28ftegnap 21:54
11/20 A kérdező kommentje:
Kérdezgettem tőle arról a srácról akit a legjobban “istenit” hogy nem-e csal meg vagy valami hasonló akkor meg rámrival hogy miert nem bizok meg benne. Illetve mondtam neki ha bárki bepróbálkozik nála akkor szoljon nekem, erre ő azt felelte hogy hiába szólna úgyse tudnék semmit csinálni és utána csak azon nyavajognék hogy elmegy vadászni
tegnap 22:26
12/20 anonim válasza:
Ez így leírva ennyi infóból full felejtős kapcsolat. Ez a nő magasról szarik a fejedre.
13/20 anonim válasza:
Bocs, de én ebből azt szűrtem le, hogy baromira nem számítasz neki. Én a helyedben közölném vele, hogy mostantól "szabad" és azt csinál amit akar (azzal, akivel tényleg akar), engem pedig felejtsen el. Ennek így semmi értelme.
14/20 anonim válasza:
Te is olyan űzött vad vagy akiket hajt, a vadász meg dugja. De isten nem ver bottal, legyél farkas, sigma.
15/20 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam féltékennyé tenni azzal hogy azt mondtam neki hogy talalkozok azzal a nővel akivel régebben össze akartam jönni, az se zavarta
tegnap 22:44
16/20 anonim válasza:
Basszus, ne alacsonyodj már a "próbálom féltékennyé tenni" szintre. Emiatt csak még szánalmasabbnak fog gondolni (és bocs, de igaza is lesz).
Itt az egyetlen megoldás egy "bocs, de nem akarok veled lenni" üzenet és utána tiltás, törlés (már ha maradt még benned némi méltóság).
17/20 anonim válasza:
Fura csaj... szerintem az ilyen emberekkel nem lehet mit kezdeni.
Én nőként csak a saját női nézőpontom ismerem, de az tuti, hogy pasiból is vannak ilyenek és a francnak se kellene ilyen emberrel párkapcsolat. Aki ennyire rá van buzulva a hobbijára, annak valami gyerekkori traumája van és azért menekül ilyen dolgokba, nehogy emberekkel kelljen kapcsolódni, vagy el lehessen kendőzni a kínos részleteket.
18/20 anonim válasza:
Ez nem kapcsolat, ez csak baráti ismeretség. Miért gondolod hogy téged párjának tekint? Semmi jele nincs hogy téged komolyan venne. Éli az életét te meg rajongsz érte, de miért???? Küld el a francba mert az ilyen nő hűtlen és mindig lesz valakije melletted.
19/20 anonim válasza:
Ez az ő részéről nem párkapcsolat. Vagy csak egy barátjának tekint vagy az ő részéről ezt úgy gondolja hogy barátság extrákkal. Az is igaz, hogy Te mint párja sem kívánhatod azt hogy mondjon le a hobbijáról, de biztos lenne köztes megoldás, mit tudom én, havonta csak egyszer megy el vadászni, a többi hétvégét együtt töltitek, de nekem ez úgy jön le, hogy ő nem akar kompromisszumot kötni Veled. Szóval, bocsi, de én is a minél előbbi szakítást javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!