Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rosszul érzem már magam ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul érzem már magam ezek emiatt, jogos vagy csak amolyan női hiszti?

Figyelt kérdés

Ma mondtam páromnak hogy fogyni szeretnék, és szívesen elmennék velük a kondiba ma. Azt mondta lehet, de nem tudja mikor mennek, majd beszéljünk. Elmentek nélkülem, nem írt semmit, utólag sem érezte úgy hogy ez gond, dolguk volt a városban így bementek. :( értem én h nem vagyok hozzá kötve, de minek menjek ugyanaznap külőn tőle?

Azontúl nekem nincs autóm, sohasem ajánlotta fel, hogy mondjuk segítene egy nagybevásárlásban, minden egyes héten elmondom neki, hogy na elmentem nagybevásárolni, hazavittem jó sok cuccot. Azt mondta ő ezt megoldja munka után, 50 m-re van tőle a bolt. Mondom én is szívesen megoldanám, de a munkahelyemről meg oda is 1,5 órát ingázok. Ez egy külön program, amit mondjuk nem hullafáradtan hanem mentálisan is oda kell tenni. Nekem nem mindegy a dolgok ára, nem mindegy miből mennyit veszek, és a munkába nem cipelek nagy táskákat nagybevásárláshoz.

Vagy ez ìgy kiveszett a férfiakból, hogy ilyesmiben segítsenek? :O Eleinte még felvitte a holmimat hébe-hóba a lakásra ha hazajőttem a családomtól börőndökkel, vagy ilyesmik. Előző évben még ennél is többet ingáztam, mert találtam olyan félállást, ami összeegyeztethető a tanulmányaimmal, szakmába vág, csak hát Pesten. Akkor sokszor értem jött este a vonathoz. Szóval ilyesmik már nem igazán vannak.

Pl: egyedül hétfőn később érek haza nála, nem ajanlotta fel soha, hogy hazavisz és egy kis időt még töltsünk egyet. Mintha a hétfő az ilyen tabu lenne... vasárnap nem alhatok nála, sosem vetette fel ezt az ötletet. Nem gondolom, hogy van szeretője, játszanak a haverokkal. Most nyilván minek legyek láb alatt, ha vasárnap képesek hajnal 2-ig tolni pedig másnap munka van. Szóval ja, értem én.

De közben meg leadta a rendelést mi kene a szilveszteri buliba kaja. Nyilván nekem kéne elkészíteni. :D

Nem tudok értelmet látni ebben a dologban, mert én támaszt, segítséget úgy érzem nem kapok. Tervei nincsenek. Leráz annyival azt sem tudja mi lesz 3 hónap múlva általában. :(

Nagy szerelem volt ez a miénk, de így lassan 1,5 év távlatában egyre inkább értelmét vesztette ez a dolog. Fel se merült benne hogy valami nem oké, hogy mit szeretnék, boldog vagyok-e, nem kérdez semmit. Csak a napomat/hetemet.

Nem akartam vele karácsony előtt szakítani. Én még szeretem, az ajándeka is egy fotóalbum lesz. Biztosan irtó parasztnak nezhettek ezért, de én emlékeztetni szeretném a jó pillanatokra. Már ha ő annak érezte ezeket, nem tudom.

Tegnap este elmentünk picit iszogatni a haverjaival, ő sosem iszik városban, mert buszra fel nem ülne, így inkább vezet. Nem is ez a lényeg, szeretem hogy józan (kivéve az évi 2 házibulit amit szervez), meg hogy nem cigizik és hogy vigyáz a barataira meg ilyenek. Mondta az egyikük milyen szép pár vagyunk, én is mondtam, hogy az egyik épp jelen nem lévő lány szerint is milyen szép pár vagyunk, annyi volt a válasza erre "nagyon jó." Mondtam neki, hogy a lelkesedése hiánya nem esik jól.

Azt mondja érti ő, persze, de hát mit tudna erre mondani.

De a tudat megrémít, hogy hosszú évekig egyedül leszek. :( Legutóbb így jártam, bár az exem hazudott és megcsalt. Bár szerelmet és párkapcsolatot hazudni is az és szerintem ez részéről nem az, csak minthe kellene neki valaki, aki szexi és ilyenek.

És mintha pont ezzel tartana sakkban, én sosem láttam magam elég szépnek meg szexinek, legalábbis a lába nyomába se érhettem azoknak a ferfiaknak akik nekem régen tetszettek, nem csak külsőre, hanem szellemi szinten is.

Ő nagyon jó pasi, de szellemi és érzelmi szinten nem illünk össze. Nem is értem, miért gondoltam, kiéhezve a szerelemre hogy ez működhet. :(

dec. 22. 18:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Szépen levezetted, és végére meg is lett a válasz. Csak azért van veled, mert mindent megkap ami ahhoz kell, hogy jól érezze magát. Az, hogy ebből te mennyit kapsz vissza, sztem semmit. És nem hinném, hogy ő képes lenne változtatni ezen.
dec. 22. 18:37
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is belekényelmesedett a kapcsolatba,természetesnek veszi,hogy vagy neki.

Talán csak annyi kéne,hogy làssa,igenis van következménye,ha ràd sem bagózik.

Gondolok itt arra,esetleg elzàrkózhatnàl a kommunikációtól egy ideig.Ràjöhetne akkor,mit veszít.

dec. 22. 19:05
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Szakíts vele. Nem szereted, csak félsz, hogy egyedül maradsz, és nem fog szeretni más, más se fog többet tenni érted mint ő, más is csak kihasznál, nem vagy elég szép, nem vagy elég szexi!

"De a tudat megrémít, hogy hosszú évekig egyedül leszek."

Menj el egyedül edzeni! Csináld magad egyedül széppé!

Ne várd amúgy meg, hogy egy pasi kiszolgáljon, de te se legyél a csicskája. Nem érdekled már, csak jó neki, hogy elővehet, ha szexelni akar.

Ne keresd a kifogásokat!

dec. 22. 19:05
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Te nem azért akarsz vele lenni, mert szereted, hanem mert félsz, hogy egyedül maradsz. Inkább legyél egyedül magányos (egy ideig), mint egy olyan emberrel, akit nem szeretsz (és valszeg ő sem szeret téged). Tőle hiába várod el, hogy figyeljen rád, mivel ez nem jön zsigerből nála, változni nem fogsz.

Ha beszélsz vele, egy ideig lehet változik, de aztán visszatér a kiinduló helyzetbe.

Nagyon sajnálom, de ennek a kapcsolatnak lőttek :/

Az egyedülléttől pedig nem kell félni, sokat tud segíteni az ember lelkének, önismerethez mindenképp jó egy kis fellélegzés.

dec. 22. 19:11
 5/18 anonim ***** válasza:
48%
Ha kondizni akarsz miert nem jársz el magadtol valahova vagy vmi női fittnessre, miért a nyakába akaszkodsz?
dec. 22. 19:11
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Kondizni mehet egyedül, igen, viszont a barátjától nem volt szép, ahogy lerázta...
dec. 22. 19:15
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kapcsolat. Megvárhatod a januárt. Az ünnepek alatt úgy is minden kiderül van e értelme még ennek. Aztán kidobhatod. Aztán irány a kondi terem, de valószínűleg így is csinos lehetsz.
dec. 22. 19:20
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem hiszti. Csak a férfiak szeretik hisztinek nevezni azt, amikor nem tetszik a párjuknak a tapló viselkedésük és ezt szóvá teszi.

Megbeszéltétek a szilvesztert? Mi lesz a kaja, ki mit fog elkészíteni? Vagy csak odaböki neked, hogy akkor főzz? Na egy nagy ló himbilimbit.

"Nagy szerelem volt ez a miénk, de így lassan 1,5 év távlatában"

Ha másfél év alatt jutottatok ide, akkor nem igazán van közös jövőtök.

dec. 22. 19:24
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszti, hanem a szokásos érzelmileg ellaposodott, kihűlt kapcsolat ahol már egyre kevésbé fontos a másik. Te írtad nincsenek tervei veled - később sem lesz.

S ha jól értem szíved szerint te is szakítani akarnál, már te sem szereted, csak azért nem teszed meg mert félsz az egyedülléttől. Inkább beleragadsz a semmiből a semmibe tartó szürke ürességbe mert félsz lépni. Az esélyét sem adod meg saját magadnak hogy boldog legyél olyan ember oldalán akivel tényleg szeretitek egymást. Mert a pároddal már rég nem.

dec. 22. 20:19
 10/18 Oldfire ***** válasza:
100%
Ahogy részletesen le írtad, a párod egy férfi soviniszta önző f
dec. 23. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!