Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van,hogy a pasim rosszul van veszekedés után,és le kell feküdnie? Én soha nem találkoztam még ilyennel..Vagy ez csak hiszti nála?
4-es válaszoló vagyok.
Engem sokkal jobban tud stresszelni, ha a férjemmel van konfliktus itthon, mint a munkahelyemen. Csak mondom. Azért, mert nem ájult el amikor kirúgták, az nem jelenti azt, hogy a veled való veszekedést nem éli meg rosszabbul. De mi van? Te is az a fajta nő vagy, akinek folyton folyvást kell a stressz meg a veszekedés? Minek veszekedtek? Ha nem tudtok normálisan egymással ellenni, akkor szakítsatok. A pasi helyében rég kiraktalak volna már, ha csak állandóan a veszekedés menne és nekem még kedvezőtlenül hatna az egészségemre. Ha meg te gondolod úgy, hogy hisztizik és semmi komoly, akkor mi a fenének tetted fel a kérdést? Akkor szakíts vele és a probléma meg is van oldva.
Minek vagy vele kapcsolatban egyáltalán?
Úgy beszélsz róla, hogy süt a szavaidból a megvetés iránta!
Hagyd, hogy találhasson helyetted olyat, aki valóban szereti.
Kérdező, de miért nem szakítasz vele, ha ennyire nyomorultnak látod, miért vagy vele? Anyagilag rászorulsz vagy mi?
Szakíts vele, hajts fel egy másik pasit és kész, mit stresszelsz ezen?! Lehet ő ilyen, engem nagyon ki tud készíteni ha a barátnőmmel veszekszunk, alig élek olyankor, utcán múltkor belém kötöttek, majdnem lincshangulat lett, ott nem volt semmi bajom...
Hagyd el, vagy most te ilyen anyagilag lehuzos nő vagy és függsz tőle, nincs hova menned, ezért vagy vele? Ha nem, akkor meg nem értem a nyomorod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!