Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 1 durva veszekedés után a férfi szakítani akar akkor nem is fontos neki a kapcsolat?
Én se csípem ha cseszegetnek.
Nem írod miről van szó, igy azért nehéz állast foglalni, de mindenesetre bárki, bármikor, bármolyen indokkal szakíthat bárkivel, ugyanis nem kötelező úgy ugrálni senkinek, ahogy a másik fütyül.
Mindegy miről van szó. Téged zavart valami, megbeszéltétek. Elkövette újra, ezért jogosan veszekedtél vele. Viszont neki van igaza, mert pár nap múlva csak úgy felhozni újra minek? A veszekedéskor kell rendesen megbeszélni és lezárni. Erre nem voltatok képesek, ilyen esetben igen, a szakítás a megfelelő lépés. Szerintem igaza van az exednek, hogy szakított. (Másrészt nem veszekedni kell, hanem vitatkozni, ez szintén a te sarad)
Nő vagyok, 2 éves kapcsolatban, sosem volt részem szakításban. Volt már összeköltözés is. Sosem veszekedtünk. Vita volt, de az nyugodt hangnemben, normálisan, nem alázva egymást. A kommunikáció kulcsfontosságú. Aki (nyugodtan vedd magadra) erre nem képes, az nőjjön fel, mielőtt párkapcsolatba kezd.
Nehezen tudom elképzelni, hogy ebben a helyzetben te mindent helyesen csináltál. Azt persze nem mondom, hogy a párod igen, de a veszekedésesdi szerintem a te hibád volt, ennyi információ alapján.
A nem hagy nyugodni újrafelhozást is lehet jól csinálni.
Őszintén szólva nem tudom mit agyalsz rajta. Azzal kéne törődni inkább, hogy te hogyan érzed magad. Ha boldogtalan vagy miatta örülj, hogy vége.
De attól nem várható el, hogy ő majd te miattad megváltozik, változtatni fog azon ami neked nem tetszik. Őt is meglehet érteni hiszen nem fogadtad el őt olyannak amilyen és igaza van nincs értelme veszekedni, átbeszélni a problémát. Jobb szakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!