Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem akar szakitani, akkor miért haragszik rám, h nem vagyok képes lefeküdni vele?
Munkahelyemen keresztül megismertem egy huszonéves nőt, aki 2 éve van együtt a barátjával, de nem jó a kapcsolatuk, a férfi kezdettől fogva csalja a nőt, mégis együtt vannak..
Nőiességét veszitette a szememben amikor beszélt a barátja és közte lévő rossz viszonyáról, h nem volt képes azonnal szakitani vele sőt nem h szakitani nem szakitott, hanem vele akar maradni..
Azt mondja ő nem akar egyedül lenni, mert régen hosszabb ideig volt egyedül és nem akarja még1x azt átélni..
Én mondtam neki, h én nem vagyok képes úgy lefeküdni vele, h még kapcsolatban van..
Múlt héten találkoztunk, összeveszett velem, elviharzott és letiltott.. De tegnap megint megkeresett, h mi újság velem.. Válaszoltam neki normálisan, h nagyon rosszul esett nekem, h így reagált előző héten, aztán megint letiltott..
Nem értem mi baja van velem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!