Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legdurvabb amit egy veszekedés során mondott rád a párod?
Én mondtam neki, hogy egy hazug féreg. Igaz, akkor mentem vissza hozzá pakolni a cuccaimat.
Én bocsánatot kértem végül ezêrt a kijelentésemért, de attól függetlenül a mai napig így gondolom, mert rászolgált.
Hogy nagyon nagyra tartom magam, és azt hiszem, hogy megérdemlem azt amit tőle elvártam (hogy ne csaljon meg), de ahhoz ezen (a testem, mivel azon mutatott végig) bőven lenne mit változtatni.
Később meg mikor szakított a barátnőjével esküdözött, hogy ezt nem úgy értette, és csak ideges és tehetetlen volt.
Lekurvázott. Pofon volt a jutalma. Elhagytam egy idő után.
N
#7 nem tudom, hogy te milyen családból jössz ahol a pofozkodás megengedett. SOHA SENKIT SEM ÜTHETSZ MEG, szakítanod kellett volna.
Hihetetlenül agresszív és dühkezelési problémáid vannak.
Mikor a fejem mellett csattant a keze nem ütöttem meg. Amikor az autóm ajtaját baszkodta hisztis kisfiúként sem. Amikor apumnak akart neki menni akkor sem. Na, kinek vannak problémái? :D de, megüthetek. Anyja is akkora pofont kevert le neki, hogy öröm volt nézni. Persze az anyját egyszer kimentettem a kezei közül, amikor meg akarta verni. Na, ezért hagytam el.
És van olyan akire nagyon csúnyának mondott a parja egyszer egy durva veszekedés során és vele maradt?
Velem ez történt. A párom nagyon szeret ezt biztosan tudom én viszont most meg kerdojeleztem az egész kapcsolatunkat. Tudom h tiszta fejjel sose mondana ilyet, látszik hogy borzasztoan megbanta,és én sem akarom emiatt elengedni azt, ami köztünk van, de elfelejteni is nehéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!