Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rosszul érzem már magam ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul érzem már magam ezek emiatt, jogos vagy csak amolyan női hiszti?

Figyelt kérdés

Ma mondtam páromnak hogy fogyni szeretnék, és szívesen elmennék velük a kondiba ma. Azt mondta lehet, de nem tudja mikor mennek, majd beszéljünk. Elmentek nélkülem, nem írt semmit, utólag sem érezte úgy hogy ez gond, dolguk volt a városban így bementek. :( értem én h nem vagyok hozzá kötve, de minek menjek ugyanaznap külőn tőle?

Azontúl nekem nincs autóm, sohasem ajánlotta fel, hogy mondjuk segítene egy nagybevásárlásban, minden egyes héten elmondom neki, hogy na elmentem nagybevásárolni, hazavittem jó sok cuccot. Azt mondta ő ezt megoldja munka után, 50 m-re van tőle a bolt. Mondom én is szívesen megoldanám, de a munkahelyemről meg oda is 1,5 órát ingázok. Ez egy külön program, amit mondjuk nem hullafáradtan hanem mentálisan is oda kell tenni. Nekem nem mindegy a dolgok ára, nem mindegy miből mennyit veszek, és a munkába nem cipelek nagy táskákat nagybevásárláshoz.

Vagy ez ìgy kiveszett a férfiakból, hogy ilyesmiben segítsenek? :O Eleinte még felvitte a holmimat hébe-hóba a lakásra ha hazajőttem a családomtól börőndökkel, vagy ilyesmik. Előző évben még ennél is többet ingáztam, mert találtam olyan félállást, ami összeegyeztethető a tanulmányaimmal, szakmába vág, csak hát Pesten. Akkor sokszor értem jött este a vonathoz. Szóval ilyesmik már nem igazán vannak.

Pl: egyedül hétfőn később érek haza nála, nem ajanlotta fel soha, hogy hazavisz és egy kis időt még töltsünk egyet. Mintha a hétfő az ilyen tabu lenne... vasárnap nem alhatok nála, sosem vetette fel ezt az ötletet. Nem gondolom, hogy van szeretője, játszanak a haverokkal. Most nyilván minek legyek láb alatt, ha vasárnap képesek hajnal 2-ig tolni pedig másnap munka van. Szóval ja, értem én.

De közben meg leadta a rendelést mi kene a szilveszteri buliba kaja. Nyilván nekem kéne elkészíteni. :D

Nem tudok értelmet látni ebben a dologban, mert én támaszt, segítséget úgy érzem nem kapok. Tervei nincsenek. Leráz annyival azt sem tudja mi lesz 3 hónap múlva általában. :(

Nagy szerelem volt ez a miénk, de így lassan 1,5 év távlatában egyre inkább értelmét vesztette ez a dolog. Fel se merült benne hogy valami nem oké, hogy mit szeretnék, boldog vagyok-e, nem kérdez semmit. Csak a napomat/hetemet.

Nem akartam vele karácsony előtt szakítani. Én még szeretem, az ajándeka is egy fotóalbum lesz. Biztosan irtó parasztnak nezhettek ezért, de én emlékeztetni szeretném a jó pillanatokra. Már ha ő annak érezte ezeket, nem tudom.

Tegnap este elmentünk picit iszogatni a haverjaival, ő sosem iszik városban, mert buszra fel nem ülne, így inkább vezet. Nem is ez a lényeg, szeretem hogy józan (kivéve az évi 2 házibulit amit szervez), meg hogy nem cigizik és hogy vigyáz a barataira meg ilyenek. Mondta az egyikük milyen szép pár vagyunk, én is mondtam, hogy az egyik épp jelen nem lévő lány szerint is milyen szép pár vagyunk, annyi volt a válasza erre "nagyon jó." Mondtam neki, hogy a lelkesedése hiánya nem esik jól.

Azt mondja érti ő, persze, de hát mit tudna erre mondani.

De a tudat megrémít, hogy hosszú évekig egyedül leszek. :( Legutóbb így jártam, bár az exem hazudott és megcsalt. Bár szerelmet és párkapcsolatot hazudni is az és szerintem ez részéről nem az, csak minthe kellene neki valaki, aki szexi és ilyenek.

És mintha pont ezzel tartana sakkban, én sosem láttam magam elég szépnek meg szexinek, legalábbis a lába nyomába se érhettem azoknak a ferfiaknak akik nekem régen tetszettek, nem csak külsőre, hanem szellemi szinten is.

Ő nagyon jó pasi, de szellemi és érzelmi szinten nem illünk össze. Nem is értem, miért gondoltam, kiéhezve a szerelemre hogy ez működhet. :(

dec. 22. 18:29
1 2
 11/18 Oldfire ***** válasza:
100%

...önző fajankó. Azért ennél normálisabb fiúk is keteznek. Sajnos a nők többsége ezt a férfi tipust választja. Majd utána szenved.

A szakítás lenne a kegjobb. Nem tudom elképzelni, hogy megváltozna...

dec. 23. 08:49
 12/18 A kérdező kommentje:

4-es, az egyedüllétről tanácsokat adni felesleges. 28 évből 25-öt szingli voltam, kamaszként és fiatal egyetemistamént jócskán tropára tette az önbecsülésem, hogy senkinek se kellettem, aki nekem igen. Dolgoztam rajta 2 évet, miért is nem ment ez nekem. Sok mindent tudok, sok mindent nem. Persze, nem a külső a lényeg, nem ez alapján kéne megkedvelni valakit, de hiába töltöttem 10 hónapot a Tinderen 4 év szingliség és 1,5 pszichológiai tanácsadás után, ott sem volt egyszerűen senki érdemes. A mostani párommal házibuliban találkoztam végül, itt ő kezdeményezett, nem volt semmi furcsa, aztán 5 hónap után kezdődtek a furcsaságok, amik más barátnőméknél nem voltak.

Ami menthetetlen szerintem h a kommunikáció a béka segge alatt van konkrétan. Emiatt se érzem, hogy tervezne velem, soha semmi fontosról nem beszél, de mintha neki sem lenne önmagára vonatkoztatva semmi terve.

Nem elég ha valaki jól néz ki és eleget keres, saját otthona van, ha nem téma hogy vele lakjak. Csinálhat bárki bármit, lehetne ez egy jó kapcsolat is, de ha két ember össze nem költözik, hát abból végképp csak önáltatás lesz. Exem se akarta, naná, mert k*rvázott.

Úgyhogy továbbra is csak velem van a baj, amiért elköteleződésre és empátiára képtelen pasikhoz vonzódom.

Talán a gond ott indul, hogy az idősebb férfiak taszítanak. Nálam 3 év a max. Én 28 vagyok, azèrt egy 31-32 éves férfi és bőven ráér még arra, hogy a következőnek is egy legyek aki nem kell eléggé.

Megjegyzem a két pasi az életemben előttem sem élt soha nővel. Lehet ez a baj, valami nagyon speciálisnak kéne lenni, hogy ezt akarják valakivel, jobb csajozós agglegénynek lenni. :(

Marhara ráérnek elköteleződni, nekem lassan 29 évesen már nincs se időm, se kedvem megint évekig egyedül lenni. De fél-1 év alatt meg tuti nem fejlődök annyit, hogy jobban válasszak. :(

A Tinderes ismerkedéseim alapján meg 30 éves nő kb. Kutyának se kell már. Mert a 30 éves nőnek már céljai, elvárásai vannak, és én 26 évesen 34 éves pasikkal is elmentem randira, na nekik semmi celjuk nem volt, csak szidták az összes exüket.

Nagyon-nagyon nehéz visszamászni ide. Nem lehetetlen találni valakit, de nem az van, mint 10 éve, hogy 2.-3. Komoly kapcsolat után már könnyű volt új valakit találni. Csak egyre nehezebbnek és reménytelenebbnek tűnik.

dec. 23. 16:16
 13/18 A kérdező kommentje:
Persze ez sem jó, nem azt mondom hogy nincs opció alapon benne kene ragadni.
dec. 23. 16:19
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kapcsolat a még maradék önbizalmadatat és önértékelésedet is alá vágja.
dec. 23. 16:35
 15/18 anonim ***** válasza:
67%

Az a baj, hogy az emberek azért mennek el pszichológushoz, hogy párt találjanak.

Miközben annak az lenne a célja, hogy rendbe jöjj magaddal és ennek egy HOZADÉKA, hogyha találsz egy megfelelő párt.

Te rohadtul nem vagy rendben magaddal és találtál egy férfit, aki ezt ki is használja.

Most hogyha vele akarsz maradni, mi nem tudunk veled mit csinálni...

dec. 23. 17:16
 16/18 A kérdező kommentje:

Nem maradok vele, csak semmi kedvem elölről kezdeni. Sokkal jobban lettem, letettem egy gyógyszert, mert onnan indultunk, hogy depressziós voltam és fel sem akartam kelni az ágyból, ökölbe szorított kézzel ébredtem. Én nem árultam zsákbamacskát a múltamról meg a gyógyszerről sem. Aztán persze lehet mégiscsak kihasználta h épp kilábaltam egy gödörből. Abszolút nem vagyok olyan mélyen, mint voltam, rendezett baráti kapcsolataim, családi-munkakapcsolataim vannak. :) Van munkám, építem az életem.

Csak tényleg jó lenne valahogy találni valakit, akivel közösen lehet tervezni, álmodni. És igen, lehet azzal menni pszichológushoz, hogy vannak ilyen-olyan gondok és mellette a szingliséget se sikerül leküzdeni. Kellett foglalkozni a témával, meg elengedni sok dolgot, amikből kevesebb maradt, mint ami volt, hidd el. De újra kértem időpontot, sajnos ugyanahhoz most nem járhatok, de szerintem mindenképp segít nekem túllépni ezen a kapcsolaton, és valami más fókuszba rakni a dolgot. Persze ez részemről lesz a nagy meló, a pszichológus tényleg csak vezet. Tudom milyen, most nem onnan indulok ahonnan 2022-ben.

dec. 23. 17:51
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondja érti ő, persze, de hát mit tudna erre mondani."

Hát tényleg, az már gondolkozás igényelne, ő meg gyúrós gyerek, ad a külsejére, nem várhatunk el tőle mindent. Meg hogy ne legyen ekkora önző, és észre vegyen magán kívül másokat is.

dec. 24. 07:46
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg, hogy egy ember kapcsolatban legyen, hanem, hogy JÓ kapcsolatban.

Ha nem tesz hozzá az életedhez, csak elvesz, akkor jobb egyedül.

dec. 26. 05:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!