Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom megtenni :S Nem tudom kiadni az útját. Mit tegyek?
Van egy fiú, akit az aquaworld-ben ismertem meg, ott dolgozik. A pasi 23 éves, egész jól elvoltunk, nem történt semmi különös.
Aztán felvett msn-re, és elkezdtünk beszélni.
Azóta is beszélünk, már legalább 2 hete, és szinte már könyörög, hogy találkozzunk.
Én viszont nem akarok találkozni, mert szegény nagyon csúnya :S:SS
Szégyellem, hogy ilyet mondok, de nekem sajnos számít valamennyire a külső is, hiszen ez az első dolog, ami megfog egy fiúban. Minden embernél számít egy keveset a megjelenés.
Ő nagyon sovány hozzám képest, aránytalanul magas (35-40 centi van köztünk), és az arca sem helyes..
Mindezekkel ellentétben nagyon jókat beszélgetünk msn-en, megkedveltem, és szeretnék a barátja lenni, de nem merek vele találkozni, mert félek, hogy ő többet szeretne.
Viszont annyira jószívű, hogy megbántani végképp nem akarom.
Mit tegyek? Hogy mondjam meg neki, hogy nem akarok tőle semmit? És ha megkérdezi miért, mit mondjak?:SS
Segítsetek, kérlek!
Két dolog. 1, őszinteség. Megmondod neki, hogy nem vonz az arca. 2, NE mondd azt, hogy csak legyünk barátok (pláne, hogy még vadidegen számodra)! Ez a legnagyobb ökörség, amit két különböző nem elkövethet. Két nem között is lehet barátság, de azt nem fogalmazzuk meg. Az csak úgy jön.
Legyél határozott és ne valami h*lye p*csa.
kösz mindenkinek, igazatok van
legbelül talán tudtam, h ezt kell tennem.. csak nehéz bevallani
mert ő tényleg jószívű, és utálok megbántani ilyen embereket
na szval köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!