Miskolcon szeretném panel lakásomat eladni vagy legalább kiadni. Hogyan tudom ezt megtenni?
Nem vagy egyedül a problémával.
Én a budapesti 1,5 szobás panellakásomat 1,5 éve nem tudom eladni. Pedig mikor először hirdettem még nem volt válság.
A lakás egyébként 1. emeleti, felújított, a belváros 15-20perc alatt elérhető tömegközlekedéssel és nem árulom drágábban, mint a környéken a 10. emeleti teljesen lepukkantakat. Mégsem kell a kutyának sem.
Ingatlanközvetítők hívogatnak néha és nevetségesen alacsony áron próbálják meg eladatni velem.
Igen. Ez ugyan 1,5 szobás, de nem sokkal kisebb, mint a tiéd. Mindössze 7nm-rel.
Venni én is tudtam volna már. Rengeteg nagyon jó lehetőséget szalasztottam már el amiatt, hogy nem veszi meg senki az enyémet.
A "legszebb" az egészben az, hogy nem is ebben a lakásban lakok. Csak úgy fönntartom üresen. Fizetem a fűtést, közös költséget, stb-t, mert nem tudok mást csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!