Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tökrészegen a férjed azt mondja, hogy lefeküdne más nőkkel is, de nem fogja megtenni attól még lehet igaz? Sőt akkor az az igaz?
"Tökrészegen a férjed.."
Innentől nem lenne a férjem.
Miert ne lehetne igaz?
Attol, hogy le tudna fekudni mas nokkel is, de nem teszi meg, miben valtozik a szemedben?
Azt azert jo, ha tudod, hogy a ferfiak es a nok mashogy mukodnek.
A ferfiak 90%a tud erzelem nelkul is szexelni, a nok 90%anak viszont erzelmekre van szuksege a szexhez. Ja es az, hogy "tud erzelmek nelkul is szexelni" nem azt jelenti, hogy amikor szexel erzelmek nelkul teszi...
Ezen ne parazz.. amig azt nem mondja, hogy "hude megdugnam a Jolit, de nyugi nem teszem" addig ne vedd fel :)
Szerintem kérdezz rá, hogy ezt józanon is így gondolja-e... Én tuti megsértődnék, de ha értelmes magyarázattal tudna előállni és/vagy bebizonyítaná azt hogy én vagyok a mindene, megpróbálnám totálisan elfelejteni ezt :)
Első voltam. És utólag is szívesen.
Szerintem csak a szája jár....
nem kell komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!