Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, amiért szakítanál, de mégsem tudod megtenni? Mik azok amiért szakítanál?
Nem túl sok ok jut eszembe, amiért szakítanék.
Néhány:
- ha megcsalnának
- ha elmúlna a szerelem
- ha érezném, hogy nem én vagyok a hozzá legközelebb álló ember.
nem meggyőzni akarom magam egy szakításhoz
és lehet meggyőzni magam arról, hogy nem kell szakítani
hanem tudni, mi az, ami már önromboló és veszélyes is lehet hosszú távon, mert lelkinyomorék vagy bármi lesz valaki, vagy pedig életünk végéig elviselhető
Ez ember-, kapcsolat-, és helyzetfüggő. Nincsen általános válasz a kérdésedre.
Inkább onnan közelíteném meg a dologt, hogy egy kapcsolatban fontos az egyensúly, az, hogy az egyik fél se legyen alárendelve a másiknak.
Tovább, hogy ne a rózsaszín köd tartsa össze a kapcsolatot. Az ember képes legyen a párját és önmagát is a saját valójában látni.
És legyen képes időben dönteni.
"mert nem érzem magam a párom mellett értékes, jó nőnek. sőt kisebbségi komlexus/önbiz. hiányom van mellette."
Én pont ezért nem tudtam szakítani egy ideig, mert úgy gondoltam jobbat úgysem érdemlek. Aztán végül sikerült, aminek nagyon örülök! Lassan visszaszerezhetem, amit mellette elvesztettem, az önbizalmam, az önbecsülésem, a női mivoltom. Ha már így érzel, jobb ha menekülsz.
5 évig voltam együtt az első párommal, és nehéz volt szakítani. Elmúlt minden, megváltoztunk, de én elkényelmesedtem és féltem nyitni. Azért mert azt hittem, más úgyse tudna szeretni, és nem leszek elég jó szexben, nem leszek elég jó nő, stb.
Szakítottunk, nagy lépés volt, nehéz. Utána rögtön egy olyanba futottam bele, aki meg fél éve csorgattam rám a nyálát és csak ágyba akart vinni. Hidd el, sose tudhatod másokra milyen hatással vagy.... Fogadd el magad és légy büszke!
amíg ezzel a sráccal vagyok nem tudom elfogadni magam, és büszke lenni:(
sőt ahogy észrevettem, szint már mindenben lenéz engem mindenki miatta
a saját családom is olyanokat állít, hogy becsüljem meg őt, milyen rendes
(mintha én lennék a senki....)
totál kisebbségi komlexus asszem még az őrület előtt egy lépéssel
Mondom, menekülj!
Én odáig jutottam az én 5 évem alatt, hogy a végén a tükörbe néztem és ocsmánynak láttam magam. Pedig előtte volt önbizalmam. A végén meg rosszul voltam magamtól :(
2 éve vége, de még mindig nem vagyok egészen önmagam :(
12:42 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!