Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bla, bla, bla. Minek ennyi álszent, felszines mellébeszélés, jó tanács cimszó alatt?
"Olyat, ami teljesen megérintett volna lelkileg, még sajnos nem."
Erre már-már kötelező a Forrest Gumpot leírni :D Mondjuk szerintem az valóban egy ilyen film.
Elolvastam az összes választ, és megírtam egy elég hosszú választ, majd kitöröltem. Tudod miért? Mert igazából nem ér ennyi pofázást.
Elhiszed nekem, hogy totál lesz@rom a nyűgeidet? És az itt írogató emberek is. Csak bennük lehet, hogy több az empátia, mint bennem. Én boldog vagyok. Úgy élem az életem, ahogy, lehet szerinted felszínes, szerinted nem érdekel is egy kicsit a véleményed? Kurv@ra lesz@rom, egy fantom vagy nekem, fogalmam sincs ki vagy. Élj úgy, ahogy akarsz, én is úgy élek, ahogy akarok, nem korlátoz senki. Az, hogy te befordultál, meg "kivonultál" a társadalomból....tedd azt, rohadtul hidegen hagy. És tudod ez a lényeg, ilyen a rendszer, alkalmazkodsz hozzá, vagy nem. A közeli családodon és a közeli barátaidon kívül, de lehet, hogy még ők is, szinte mindenki lesz@r.
Engem ugyanúgy lesz@rnak, elhiheted. És mindegyikőtöket szintúgy. A felszínes ismerősök jönnek, mennek. Szerencsére megvannak a barátaim, akikre számíthatok. Ugyanúgy nem fog senki sem foglalkozni a te egyéni, szociális problémáiddal, ahogy te sem foglalkozol például az enyéimmel. Vagy azt hitted, hogy tömeges reveláció lesz most, és mindenki fejében világosság gyúl.
Figyelj, csináld azt, élj úgy ahogy akarod. De ne várd, hogy majd te megváltasz valakit, ha még 10 oldalt érvelsz, akkor sem. Rohadtul lesz@rjuk.
(Mellesleg tessék, itt a kegyetlen őszinteség, amit annyira hangoztattál. Milyen volt?"
Javítás:
5.sor: -nem
Alulról 4. sor végén meg ? van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!