Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bla, bla, bla. Minek ennyi álszent, felszines mellébeszélés, jó tanács cimszó alatt?
Na akkor most micsoda is van?
Mi a téma, mert néha körmondatokat olvasok aminek nem látom értelmét :S
"....Nos nekem már sok,még akkor is ha csak arról van szó,hogy szinészkedjek valakinek azért,hogy neki sikerélménye legyen."
Ezzel a hozzászólásoddal abszolult nem értek egyet. Persze a hazugság nem jó dolog, de emberileg szükséges.
Mert te nem akarsz színészkedni, hogy másnak sikerélménye legyen, de ha úgy nézed, hogy te egy apró dologgal felvidítottad azt a szerencsétlent nem azt nézted, hogy neked ebből mi a hasznod hanem a másiknak adtál valamit.
Ez olyan, minthogy miért használjuk a molett szót? Miért nem azt mondjuk hogy hájas disznók hiszen azok nem? De azért érted, hogy azért mert nem mondjuk ki a teljes igazságot mi nem leszünk semmivel kevesebbek és legalább a másik sem.
Az a baj, hogy amiről te beszélsz azon sem lehet változtatni. Ez olyan mint a mit tudsz tenni az ellen, hogy verik a nőket példa :) Annyit, hogy te nem vered őket. Ez minden amit tehetsz tulajdonképpen. Na ezért írja mindeki, hogy ne foglalkozz a dolgokkal, de úgy látszik te annyira nem foglalkozol a társadalommal, hogy az szinte már törődés nálad :) Köszönjük az egész emberiség nevében.
A magam részéről én nem szeretnék 46 évesen egyedül lenni, de ez már magánügy :D Nem nagyon vágom ezt a hazudozás dolgodat, de annak fényében amit fentebb már leírtam ilyen dolgokkal érdemes foglalkozni a legkevésbé, nem számottevő, sokkal nagyobb problémák vannak a világon. Amikről te beszélsz csak egy részproblémája az egésznek, és megszűnik létezni, ha ez a rendszer felborul. DE hozzátenném még azt, hogy az amiben most a felnövekvő generáció él az aranyélet ahhoz képest amik voltak eddig. Tulajdonképpen melegvízben lubickolnak. Ilyen egyszerű még nem volt :D Az a baj, hogy ezt képtelenk belátni és megy a lázadozás ez ellen az ellen, nem jut el az agyukig, hogy ez marhajó dolog és érdemesebb lenne fenntartani, mert, ha nem sikerül még sokkal szrabb lesz. Tehát: Ha nem érdekel a társadalom ki lehet vonulni, de ne akarj akkor igazságokat megfogalmazni mert a kutya se' fog törődni vele. Elösször beszélgessél el az emberekkel, és meglátod, hogy lejön sokukról a hülyeség, meg lehet pucolni őket mint a hagymát :D Szerintem te erre képtelen vagy. Ha képes lennél rájönnél, hogy nem minden ilyen egyszerű mint azt te gondoltad eddig :) Lehet az emberekkel őszintén beszélni, de ahhoz sokat kell melózni.
A fiatalos rész nem igaz, most sem könnyű, ez egyébként hibás történeti kép. A szabadság nem mindig jó!
A múlt rendszerben azért könnyebben lehetett elhelyezkedni és meg voltak határozva a szerepek. Sokkal jobban irányítottak voltak az emberek.
Ma pont az a hiba, hogy nagy a szabadság és ha úgy nézzük akkor tényleg lubickolás, mert azt tanulhatnak azt csinálhatnak a fiatalok amit akarnak. De nem biztos hogy azzal keresőképes, hasznos munkaerők tudnak lenni. Egyre komolyabb és több tudásra kell szert tenniük és folyamatosan fejlődniük, hogy szakszerű és korszerű munkaerővé tudjanak váni. Szóval a mai fiataloknak semmivel sem könnyebb mint 50 éve. ( múlt és jelenbéli válságoktól eltekintve)
Mi is tulajdonképpen a te valódi gondod????
Nehéz a kérdésedből és ebből a gondolatmenetből mást kihámozni, mint hogy te valami miatt nagyon megkeseredett vagy, csak pont ezt az egyet nem árulod el.Már senki nem is tudja, miről beszélünk itt.
Mi is tulajdonképpen a te valódi gondod????
Nehéz a kérdésedből és ebből a gondolatmenetből mást kihámozni, mint hogy te valami miatt nagyon megkeseredett vagy, csak pont ezt az egyet nem árulod el.Már senki nem is tudja, miről beszélünk itt.
Ezzel egyébként egyetértek. Egyébként azt írta,hogy ő nem depressziós meg ilyesmi :) Akkor titok fogja övezni ezt is. De komolyan nem tudom elképzelni miért van 46 évesen egyedül.
"A fiatalos rész nem igaz, most sem könnyű, ez egyébként hibás történeti kép. A szabadság nem mindig jó! "
A te szempontodból igaz amit írsz. Viszont! Szeritnem jobb lenne erre vigyázni, nem szeretnék diktatúrát, se mást ami korlátozza az egyént. Én totál jól megvagyok ahogy vagyok, fizetem az adót, és a hobbimnak élek. Inkább az lehet a baj, hogy sokan nem képesek élni ezzel a hatalmas szabadsággal amit a kezükbe adnak, nem képesek eléggé szelektálni, túl sok a beözönlő információ (ismerek (nem is olyan kevés) olyan embert aki egyáltalán nem néz TV-t nem érti mi az az internet, és úgy általában nincs világképe. 0) Nekem kiskoromban vették azt a sok csillagászati meg Földrajzi könyvet. Jól tették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!