Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bla, bla, bla. Minek ennyi álszent, felszines mellébeszélés, jó tanács cimszó alatt?
Figyelj, ha a pszichológus, azokat akarta küldeni magához, akik téged küldtek oda, akkor nem veled van a gond, ez evidens, de látom, hogy ezt te is érted. De nem mindenki olyan, mint ők, akik téged oda küldtek.
Más seggét pedig sajnos néha "tisztára kell nyalni". És igen, ez elég gusztustalannak tűnik.
Mondjuk inkább úgy, hogy néha bókolni kell egy kicsit úgy cselekedni, hogy a másik embernek tetszen, amit teszel és elérj nála valamit. Ez nem minden esetben nyalás, lehet őszinte is. Próbálj meg mindenkivel más lenni, olyan amit érdemel és olyan ami a céljaidhoz kell, hogy legyél.
Meg lehet tenni enélkül is dolgokat, csak akkor légy rá büszke. Nem kell hazudni, nem kell megaláznod magad vagy feldobni az elveid. De akkor ne sajnáld, azt ami nem jött össze vagy ami elmúlt.
A társadalomból nem tudod kivonni magad, max ha öngyilkos leszel. (Természetesen ez NEM biztatás)
Az a baj, hogy mint ahogy téged sem ért meg senki, legalábbis ezt írod, úgy te sem vagy hajlandó meghallgatni a másikat, vagy elfogadni a másik véleményét.
Nem is értem, miért tetted fel a kérdést. Miért, tőlünk hazug alattomos gusztustalan sz#r válaszolóktól vársz megoldást?
Egyszer jó lenne beleolvasni az emberek fejébe, érezni, hogy mit éreznek... Vajon hasonló egy másik embernek lenni, vagy tök más, tök más lény minden egyes ember??
Mi csak egy vagyunk, ezért ez nagyjából titok marad.
De megértem, hogy mit nem értesz, hiszen én sem értettem soha, hogy miért vannak ilyen meg olyan emberek, hogy hisztiznek, de nem változnak stb... Hazudnak maguknak és őrjöngenek.
Talán gyengék, vagy csak felnagyítják a gondokat??
Elvakult, önző, gyenge népség ez. Sajnos nem vagyok pszichológus, de már gondoltam pszichés problémára is. Vagy emberi tulajdonság?? A szervezet így védekezik az igazság ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!