Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az első gondolatotok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az első gondolatotok, ha megláttok egy szőke cicababát egy kigyúrt kopasz oldalán egy sportautóban? Mit gondoltok a párról?

Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 14:39
1 2 3 4 5 6
 51/58 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves utolsó válaszoló!:)

Válaszod első fele rejti ám a kérdésem egyik részét.:) Miért van az, hogy ennyire ellenségesnek és támadónak kell lennünk embertársainkkal..? Bár lehet én túl empatikus vagyok..

2011. jún. 19. 16:55
 52/58 anonim válasza:
68%
én azt gondolom hogy elég sokat szophatott érte,hogy ott ül :D
2011. jún. 19. 17:24
 53/58 A kérdező kommentje:
Miért? A lánynak kitüntetés? Barátom éppen azt szokta mondani hogy milyen büszke magára. Fordítva normális ez, nem úgy hogy én feszítek az anyósülésen..
2011. jún. 19. 17:29
 54/58 anonim ***** válasza:

Akkor most megnyugodtál kedves Cicababa?

Amúgy milyen "sportautótok" van?

2011. jún. 19. 19:20
 55/58 A kérdező kommentje:

Megnyugodtam? Miért is? Nem.. ugyanúgy ellenségesek és elítélőek az emberek a szememben, és ezzel sajnos nem vagyok egyedül.

Porsche

2011. jún. 19. 22:05
 56/58 anonim ***** válasza:

Ha engem kérdezel akkor elmondom ha lenne több időm én is gyúrnék(régebben csináltam)

Plusz ha megtehetném akkor Porsche-val járkálnék.

Szard le nagy ívből ki mit gondol.

Az ember nem tud mindig mindenkinek megfelelni és nem is kell.

2011. jún. 20. 19:59
 57/58 józsibarát ***** válasza:
Egyébként ha tényleg annyira meg akarod dönteni a sztereotípiákat, jöjj össze egy SZTK-szemüvegkeretes, ragyás képű, vézna programozóval.
2011. jún. 28. 13:01
 58/58 A kérdező kommentje:

Az nem tudom hogyan döntené meg a felém táplált sztereotípiát.. ezen felül nem hiszem hogy vonzódni tudnék egy ilyen fiúhoz, mivel a férfias férfiakat kedvelem. Ezen felül az eddigi barátaimnál épp azért szóltak meg hogy miért "ilyenekkel" vagyok. Látod.. az embereknek semmi sem jó. :)

Tehát se sztereotípiát nem döntenék meg, se nem lennék boldog egy olyan valaki mellett akihez nem vonzódom. A mostani barátom egyébként az első akiben először a külseje fogott meg. Az eddigi barátaimnál mindig a belső, aztán elfogadtam a hozzá tartozó külsőt, de olyan vonzalmat sosem tudtam személyüknek szentelni, mint a mostani párom esetében. Tehát ez így van jól, kedves válaszoló, nem látom értelmét hogy lecseréljem életem párját. :)

2011. jún. 28. 15:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!