Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az első gondolatotok, ha megláttok egy szőke cicababát egy kigyúrt kopasz oldalán egy sportautóban? Mit gondoltok a párról?
Köszönöm kedves utolsó válaszoló!:)
Válaszod első fele rejti ám a kérdésem egyik részét.:) Miért van az, hogy ennyire ellenségesnek és támadónak kell lennünk embertársainkkal..? Bár lehet én túl empatikus vagyok..
Akkor most megnyugodtál kedves Cicababa?
Amúgy milyen "sportautótok" van?
Megnyugodtam? Miért is? Nem.. ugyanúgy ellenségesek és elítélőek az emberek a szememben, és ezzel sajnos nem vagyok egyedül.
Porsche
Ha engem kérdezel akkor elmondom ha lenne több időm én is gyúrnék(régebben csináltam)
Plusz ha megtehetném akkor Porsche-val járkálnék.
Szard le nagy ívből ki mit gondol.
Az ember nem tud mindig mindenkinek megfelelni és nem is kell.
Az nem tudom hogyan döntené meg a felém táplált sztereotípiát.. ezen felül nem hiszem hogy vonzódni tudnék egy ilyen fiúhoz, mivel a férfias férfiakat kedvelem. Ezen felül az eddigi barátaimnál épp azért szóltak meg hogy miért "ilyenekkel" vagyok. Látod.. az embereknek semmi sem jó. :)
Tehát se sztereotípiát nem döntenék meg, se nem lennék boldog egy olyan valaki mellett akihez nem vonzódom. A mostani barátom egyébként az első akiben először a külseje fogott meg. Az eddigi barátaimnál mindig a belső, aztán elfogadtam a hozzá tartozó külsőt, de olyan vonzalmat sosem tudtam személyüknek szentelni, mint a mostani párom esetében. Tehát ez így van jól, kedves válaszoló, nem látom értelmét hogy lecseréljem életem párját. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!