Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az első gondolatotok, ha megláttok egy szőke cicababát egy kigyúrt kopasz oldalán egy sportautóban? Mit gondoltok a párról?
Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 14:39
21/58 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én hiába vagyok nyitott, és nagyon szívesen döntögetném szerény személyem révén a sztereotípiákat, de az emberek elzárkóznak ettől. Sokan nem is akarnak megismerni, de azért igen durván fújnak a "magunk fajtákra", hogy ezzel a csúnya szófordulattal éljek. Ebből pedig senkinek semmi jó nem származik.
2011. jún. 19. 15:23
22/58 anonim válasza:
Nemsokára jön az is hogy beképzelt is vagy nem csak cicababa.
Szoli-műköröm-felfújt száj szilikon mell szőke hosszú haj bejátszik?
Vagy mi jellemzi a cicababát?
Kíváncsi vagyok ki mit gondol.
Én pl egy fekete hajú lányra soha nem mondanám hogy cicababa.lehet bennem van a hiba.
Hogy nézel ki?
Leírnád magad?
23/58 A kérdező kommentje:
Extra nőcis külső, hosszú szőke haj, 176 centi, 52 kiló, cicaszemek..
2011. jún. 19. 15:26
24/58 anonim válasza:
Extra nőcis külső?Az mit takar?
pici fenék nagy mell?
25/58 A kérdező kommentje:
szolizott ápolt bőr, nagyon szőke haj, műkörömre nincs szükségem. Plasztikázva nem vagyok.. még.. bár a párom nagyon tiltakozik ellene, de úgy érzem a sebész tudná csak helyre billenteni az önbizalmamat..
2011. jún. 19. 15:28
26/58 A kérdező kommentje:
Hát.. hogy írjam le a testi adottságaimat úgy h ne tűnjek nagyképűnek.. melleim szerintem nagyon formásak, és méretesek, fenekem meg az egyetlen testrészem amivel még én is elégedett vagyok. :) Tény, hogy azon még én sem látok kivetni valót. :)
2011. jún. 19. 15:30
27/58 anonim válasza:
"sebész tudná csak helyre billenteni az önbizalmamat"
Olyan nincs csak ha pl nincs csak egy melled.
Bocs de te hülye vagy!
Akkor inkább pszichológus....
28/58 A kérdező kommentje:
Nagyon kisebbségi komplexusos vagyok.. Külső szemlélők bombázónak tartanak, én viszont elégedetlen vagyok sok mindennel. De ahányszor erről beszélek kiröhögnek.. így nem is szeretem ezt szóvá tenni.. pszichológus semmit nem segített. Egy időben sokat jártam.
2011. jún. 19. 15:33
29/58 anonim válasza:
"Úristen, azt hittem, ilyen közhely csak az amcsi vígjátékokban létezik"
30/58 anonim válasza:
"melleim szerintem nagyon formásak, és méretesek"
Tehát az is tökéletes....
vagy azzal mi a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!