Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az első gondolatotok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az első gondolatotok, ha megláttok egy szőke cicababát egy kigyúrt kopasz oldalán egy sportautóban? Mit gondoltok a párról?

Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 14:39
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:

Utolsó, ez jó:DD

Amúgy én sem arra gondolnék, hogy hát ezek biztos a belső értékeik miatt vannak együtt, mert húde nagyon szeretik egymást. Mintha valami kirakatot látnék, semmi többet. Aztán megyek tovább.

2011. jún. 19. 14:59
 12/58 A kérdező kommentje:
Ahogy egy átlagos kinézetű pár tagjai sem..
2011. jún. 19. 14:59
 13/58 anonim ***** válasza:

Interneten keresztül hogy bizonyítsunk be neked egy sztereotípiát???

Ha azt mondom hogy volt már dolgom cicababával és tök szar volt az ágyban akkor azt mondod hogy nem mind olyan.

Voltam viszont egy egyáltalán nem cicababával is (a széptől igencsak messze áll szegény) de úgy leszopott hogy kettéállt a szemem.

Nekem ez a tapasztalatom.

Ha akarod akkor szívesen vitatkozok még veled erről.

További szép napot!

2011. jún. 19. 15:00
 14/58 A kérdező kommentje:
De miért?.. Ezt nem fogom megérteni soha. Miért hihetetlen hogy szeretik egymást?
2011. jún. 19. 15:00
 15/58 anonim ***** válasza:
Attól szerethetik egymást.
2011. jún. 19. 15:01
 16/58 A kérdező kommentje:
Félreértés elkerülése végett, nem vitatkozni akarok. Csak nem étem az emberi "makacsság" ezen fokát.. bár nem ez a legjobb szó rá.. de valahol mégis az. És ebből egyenes aránnyal következik a rosszindulatúság. amivel csak nehezebbé, boldogtalanabbá tesszük egymás életét.. De erről hosszan elmélkedhetnék.. :) Csak nem értem..
2011. jún. 19. 15:02
 17/58 anonim ***** válasza:

Én meg azt nem(sem) értem pl hogy miért kell lopni?

Miért nem lehet dolgozni a pénzért?

Nem is fogod megérteni ezt a felfogást.....

Ez van bele kell törődni.

Te amúgy cicababa vagy?

Vagy kigyúrt kopasz?

Ha tippelni kellene akkor a lány vagy.

2011. jún. 19. 15:06
 18/58 anonim ***** válasza:

Szóval te vagy az úgynevezett cicababa és a párod a kopasz kigyúrt "vadállat"?

Az írásodból szerintem nagyon is látszik, hogy egy értelmes nő vagy. Ebből kifolyólag ne is érdekeljen, hogy más mit mond, gondol, mivel ha megismernek, a sztereotípiák úgyis megdőlnek a fejükben. Gondolj csak erre, és pozitívan.

(ezen az oldalon az első hozzászóló)

2011. jún. 19. 15:07
 19/58 A kérdező kommentje:

:) Köszönöm a válaszodat!:) Igaz számos félregépelést ejtettem az előző válaszomban. Azt hittem az lesz az első hogy beleköt egy drága válaszoló, de most pozitívan csalódtam!:)

Egyébként igen. Én volnék a szóban forgó cicababa, a párom pedig a kigyúrt kopasz. :D Egyébként.. meglepő, de amikor először látott ő is elítélt... :D

2011. jún. 19. 15:15
 20/58 józsibarát ***** válasza:

Azért a sztereotípia, mert ha valaki a testére fordítja a rendelkezésére álló idő legnagyobb részét (hogy kigyúrt legyen), nem lesz ideje gondolkodni, művelődni, az eszét (szellemét) fejleszteni, és a lelkével kapcsolatba kerülni. És a társaság is, ami a "kigyúrt kopasz" életmódhoz általában jár, ezt erősíti.

Ugyanakkor biztos, hogy vannak kivételek, mint ahogy egy zsák rohadt krumpli között is mindig találni néhány épet.

2011. jún. 19. 15:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!