Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az első gondolatotok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az első gondolatotok, ha megláttok egy szőke cicababát egy kigyúrt kopasz oldalán egy sportautóban? Mit gondoltok a párról?

Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 14:39
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:
Szőke, kopasz, sportkocsi? Erre gondolsz?:)
2011. jún. 19. 15:35
 32/58 A kérdező kommentje:
Melleimet nem is akarom megcsináltatni.:) Max gyerekek után.
2011. jún. 19. 15:37
 33/58 anonim ***** válasza:

Pl főzni tudsz?

A fenekedről egy képet linkelhetnél.

:-)

2011. jún. 19. 15:39
 34/58 A kérdező kommentje:
Mosok, főzök, takarítok. :D Ohh.. mégis miért tennék fel képet a fenekemről?:)
2011. jún. 19. 15:41
 35/58 anonim ***** válasza:
100%

Első gondolatom:

Barbie megtalálta Kent!

Második:

Éljenek boldogan!

Harmadik:

Jesszus, ilyen a valóságban tényleg létezik???

Negyedik:

WTF?

2011. jún. 19. 15:48
 36/58 anonim ***** válasza:

Kíváncsi vagyok.

Mondhatnám hogy rakjál képet a meztelen testedről és én majd istenítem hogy jaj de jó és akkor növelem az önbizalmadat.....de én csak az általad is jónak mondott popóról beszélek.

"Főzök-mosok-takarítok."

Jól főzöl?

Amúgy hány éves vagy (ha meg szabad kérdezni?)

Hol dolgozol milyen munkakörben?

Nem konkrét helyre gondolok.....

2011. jún. 19. 15:48
 37/58 anonim ***** válasza:

Jajj most vettem észre, te lennél a cicababa? :D

Most haltam meg a röhögéstől... És nem azért mert nem hiszem el, hogy hijj de csini vagy és van egy kigyúrt f@szfejed, hanem azért, mert én még életemben nem hallottam csajt úgy beszélni magáról, hogy én vagyok a cicababa.

2011. jún. 19. 15:54
 38/58 A kérdező kommentje:

19 éves egyetemista vagyok.:) Amúgy igen, véleményem szerint eléggé jól remekelek a konyhában. :D

Utolsó előtti válaszolón jót nevettem.. :D:D

2011. jún. 19. 15:56
 39/58 A kérdező kommentje:
Hát ha már a sztereotípia a téma.. :) Külsőm "bruttója" hogy "cicababa" vagyok.. Nem kérdőjelezem meg hogy létezik a fogalom, mert ha van olyan hogy cicababa akkor én lehetnék az "alma meter" e "szubkultúrának".
2011. jún. 19. 15:59
 40/58 A kérdező kommentje:
És nem f@szfejezd a páromat, mert valószínűsíthetően sokkal értékesebb ember mint te. :)
2011. jún. 19. 16:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!