Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az első gondolatotok, ha megláttok egy szőke cicababát egy kigyúrt kopasz oldalán egy sportautóban? Mit gondoltok a párról?
"véleményem szerint eléggé jól remekelek a konyhában"
Ez megint egy picit önimádatot sugall.(szerintem)
Gondolom azt tudod hogy más véleménye (is) számít hogy finomat főztél sütöttél vagy nem?
Lehet neked ízlik.....
érted?
Vagy rosszul fejezted ki magad?
Mutasd már magad!
Facebook Iwiw?
1. Neki csak a kigyúrt csávók tetszenek,
2. Nem számít, hogy sík hülye és csak a kormányt meg a váltót ismeri az autóban
3. Legyen sok pénze, el tudjon vinni téged ahová csak akarsz, megkaphass minden ruhát cipőt stb
4. Éretlen kis rib@nc vagy aki azt hiszi , hogy a szépségével mindent elérhet, és azzal, hogy ha leszopja párszor a faszit az untig elég!
Egyébként, ez csak a véleményem de NEM érdekel, lesz@rom ha meglátok ilyeneket! (már csak ezért is)
Szerencsére a csávó nem a haverom, és a csaj sem ismerősöm.....
Az öndicséret mindig büdös.
Itt mutatkozik meg hogy egy kicsit beképzelt vagy....
Miért nem azt írtad hogy a párom szerint jól főzök?
Sokkal jobban hangzott volna.
Szerintem (bár lehet hogy tévedek akkor ezer bocs.)
Jézusom miket írnak egyesek. Már én is írtam ide, azt hiszem az volt az első jóindulatú válasz addig. De ez elképesztő, hogy ha valaki kijelenti magáról, hogy jól főz, akkor már beképzelt? Számomra hihetetlen, hogy ilyen emberek léteznek a világon, hogy ennyire a másikban a tüskét keresik.
Én nem vagyok cicababa, de eléggé szép lánynak tartanak. Imádom a hajamat, a körmeimet és én is szeretem a fenekemet, és nem tartom magam szépnek egyáltalán. A konyhában jeleskedem, és az ágyban is jó vagyok. Most akkor önimádó beképzelt sz@r az ember, ha felismeri a saját előnyeit és hogy miben jó? Ugyan kérem, ez már maga a parádé. Ezen a lányon látszik, hogy értelmes, normális, és komolyan valakinek az a baja, hogy tisztában néhány
úgymond képességével? hihetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!