Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól döntöttem? Szakítottam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól döntöttem? Szakítottam vele, de nagyon szeretem. Mit tettetek volna? Hogyan felejtsek?

Figyelt kérdés

18éves lány vagyok.

megkérdeztem 2napja abrátomat van-e olyan oldal amin fent van és tudnom kell róla...elmondta hogy igen egy társkeresőr erégen regisztrált... de most töröltetni akarja magát ezért olykor belép... de a törlés technikai okok miatt nem megy végbe és kb nem tudja magát letörölni...

egy tájkép volt kint neki... azt irta ki bemutatkozásnak hogy nem tesz ki magáról képet ha kell küld.

a regisztráció akkor történt mikor már jártunk... szakítottam vele.

Aztmondta azért mert megujitották a regijét...és higgyem el hogy szeret. ÉS HA MEGCSALNA UGYAN MIÉRT MONDTA VOLNA EL?

Oké ez igaz, lehet sose jöttem volna rá...

kiáll az igaza mellett, hogy nem használja... és akkorsem hazudik és ezért vallotta be.

nemtudom mit higyjek

2011. jún. 18. 17:29
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Olyan kis libus vagy, már bocs...
2011. jún. 18. 18:59
 22/23 A kérdező kommentje:

kiderült h akkor regisztrált mikor már jártunk 1hónapja...aztmondta nem volt még belém akkor szerelmes... de akkor sem szedett fel senkit! és mostmár szeret és akkor ugyérezte nem biztos a kapcsolatunk az elején. de nem csalt meg

ja elkértem a jelszavát nincs levele vagy már törölte...és tényleg nem lehet törölni

MOST JÖN ÁT MEGBESZÉLNI MIT TEGYEK?

2011. jún. 18. 19:17
 23/23 anonim ***** válasza:
68%

Mit csinálj?

Fejezd be ezt a gyerekes viselkedést! Tényleg szeret, nincs még egy srác aki ennyi energiát fektett volna beléd, miután te ok nélkül kidobtad!

Szted ez nem elég bizonyíték???

Béküljetek ki és legyetek boldogok!

Te is szereted (Próbálj megbízni benne, mert ezzel csak azt éred majd el hogy elege lesz és akkor már kevés lesz az, hogy ő tényleg szeret mert az agyára fogsz menni.)

Ő egyértelmű, hogy szeret nem kell neki más. Ha sírt plána egy férfi ritkán sír!

Most ő is ugyan olyan nyomorultul érzi magát mint te. Lépjetek tul ezel a "problémán" amit te fulytál fel!

Vigyázzatok egymásra és a szerelmetekre.

2011. jún. 18. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!